Bleeding Edge
Věková dostupnost

Bleeding Edge

Články

Nejhorší hry roku 2020 podle Games.cz

Když se to vývojářům nepovede

Rozpoutejte chaos v týmové řežbě Bleeding Edge

Studio Ninja Theory se nejvíc zviditelnilo skrz emotivní příběh Senuy v Hellblade, ještě předtím se ale věnovalo žánru hack’n’slash v odbočce série Devil May Cry. Z jeho bojového systému si nová hra Bleeding Edge bere asi nejvíc, jinak by se dala charakterizovat jako „Overwatch, ale nablízko“. Trailer upozorňující na blízké vydání vám představí pořádně ulítlé hlavní hrdiny.

Srdceryvný příběh Senuy bude pokračovat v Senua‘s Saga: Hellblade II

Studio Ninja Theory nám před dvěma lety vytřelo zrak svou akční adventurou Hellblade: Senua’s Sacrifice, jejíž jednou z několika předností byl neuvěřitelný důraz na psychické poruchy. Mnozí z nás proto neměli radost, když se jejich dalším projektem stala barevná multiplayerová akce Bleeding Edge, která vyjde 24. března. Ale jak se ukázalo, ve studiu existuje dedikovaný tým, který dává dohromady plnohodnotné pokračování Senuina příběhu.

Xbox X019: Sledujte oznámení nových her a informace o Age of Empires IV

Od posledního livestreamu Inside Xbox na E3 uběhl necelý půlrok a další livestream proběhne v rámci londýnské akce X019 tento čtvrtek. Pokud můžeme věřit traileru od Microsoftu, bude to ten největší vůbec – objevit by se na něm měly nové tituly, novinky o více než deseti hrách od Xbox Game Studios, změny v rámci Game Passu i čerstvá porce informací o chystané streamovací službě Project xCloud.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
10. dubna 2020
Recenze