Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection

Články

Epic rozdává Borderlands: The Handsome Collection

A taky simulátor sprejera Sludge Life

Červnové PS Plus jede na vlně Sonica a Borderlands

Předplatitelé služby PlayStation Plus mohou do 3. června sáhnout po aktuální nabídce dvou her, než jim nadobro zmizí z dohledu. Jde o dva výborné kousky posvěcené naší redakcí – What Remains of Edith Finch se řadí mezi nejlepší adventury současnosti, zatímco Overcooked je výborná, ztřeštěná párty hra ideálně pro čtyři hráče. Ale ani červnová nabídka není vůbec marná.

HádejHru: otestujte své znalosti série Borderlands

RPG prvky šmrncnutá akce Borderlands se výrazně proměnila už před vydáním. Z relativně vážné a standardní akce se nejenom na konto úprav grafiky stala potrhlá a vysoce stylizovaná sci-fi řachanda. Pamatujete si na to? Jestli ne, máte v našem kvízu ideální příležitost zjistit, co dalšího o sérii nevíte. Nebo naopak.

V Claptastic Voyage pro Borderlands: The Pre-Sequel se podívte do "mozku" ukecaného robota

Fanoušci série Borderlands mají v posledních dnech žně. Po včerejším oznámení data vydání druhé epizody adventurní série Tales from the Borderlands tvůrci z Gearboxu během PAXu představili dvojici DLC pro Borderlands: The Pre-Sequel a zároveň i Borderlands: The Handsome Collection. A zatímco Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 bude spíše bonus, který nabídne hlavně zvýšení level capu na 70., zajímat bude majitele (současné i budoucí) obou zmíněných her hlavně přídavek Claptastic Voyage.

Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel vyjdou na PS4 a Xbox One v Handsome kolekci

Nevydat Borderlands 2, jako jednu z nejzábavnějších stříleček posledních let, na nových konzolích by byl spíš hřích. Souhlasí s tím i v Gearboxu, takže 27. března vyjde pro PS4 a Xbox One Borderlands: The Handsome Collection, která obsahuje vylepšené verze Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel. Vedle základní verze kolekce bude navíc k dispozici speciální Claptrap-in-box verze, která nabídne zmenšenou verzi Claptrapa na dálkové ovládání. Vyjde vás ovšem na více než 400 dolarů, čili více než 9 600 Kč!

Bleskovky

  • 1. 11. 2021 - V novém bundlu budete objevovat vesmír s Civkou, vzpomínat s Fahrenheitem a užívat si s Bioshockem

  • 1. 6. 2020 - Switch přivítal kolekce BioShocků a Borderlands spolu s druhým XCOMem

  • 31. 3. 2015 - Britský žebříček prodejnosti 13. týdne roku 2015: 1. Battlefield Hardline, 2. Bloodborne, 3. Borderlands: The Handsome Collection.

  • 26. 3. 2015 - PS4 verze Borderlands: The Handsome Collection obdrží v den vydání patch o velikosti 8,31 Gb. Patch pro Xbox One verzi má velikost dokonce 16 Gb.

  • 9. 3. 2015 - Borderlands: The Handsome Collection zabere na pevném disku 28,6 GB volného místa.