Borderlands: The Pre-Sequel
Věková dostupnost

Borderlands: The Pre-Sequel

Články

Epic rozdává Borderlands: The Handsome Collection

A taky simulátor sprejera Sludge Life

Na Switchi letos vyjde Bioshock, Borderlands, XCOM 2 i Star Wars

Nintendo zničehonic vypustilo do světa svůj další půlhodinový Direct plný zajímavých oznámení. Ve videu, nebo zprostředkovaně v našem článku, se dozvíte o spoustě nových a starších her, které se ještě během letošního roku dočkají své přenosné verze na Switchi. Ale došlo i na oznámení budoucích plánů s Pokémony a Animal Crossingem.

Červnové PS Plus jede na vlně Sonica a Borderlands

Předplatitelé služby PlayStation Plus mohou do 3. června sáhnout po aktuální nabídce dvou her, než jim nadobro zmizí z dohledu. Jde o dva výborné kousky posvěcené naší redakcí – What Remains of Edith Finch se řadí mezi nejlepší adventury současnosti, zatímco Overcooked je výborná, ztřeštěná párty hra ideálně pro čtyři hráče. Ale ani červnová nabídka není vůbec marná.

Další díl Borderlands už má trailer, ale k plnohodnotnému oznámení dojde až zítra

Na regulérní třetí díl série Borderlands si brousí zuby kdekdo a už nějakou dobu prosakují ven náznaky, že by se něco takového mohlo stát skutečností. Gearbox v uplynulých dnech na svém Twitteru lákal na oznámení několika nových her. Oznámení, která proběhnou na zítra startující výstavě PAX East. Borderlands tam nebudou chybět, čehož je důkazem nový teaser.

HádejHru: otestujte své znalosti série Borderlands

RPG prvky šmrncnutá akce Borderlands se výrazně proměnila už před vydáním. Z relativně vážné a standardní akce se nejenom na konto úprav grafiky stala potrhlá a vysoce stylizovaná sci-fi řachanda. Pamatujete si na to? Jestli ne, máte v našem kvízu ideální příležitost zjistit, co dalšího o sérii nevíte. Nebo naopak.

2K zavřeli spolutvůrce BioShocku a SWAT 4, provoz australského studia byl příliš drahý

Poslední AAA mohykán v Austrálii padl. 2K Games kompletně zavírají svou australskou pobočku 2K Australia, jejímž posledním projektem byla Borderlands: The Pre-Sequel, ovšem podepsala se pod mnohem více tituly. Na rozpuštění studia se podepsalo hned několik faktorů a de facto žádný z nich nemá mnoho společného s kvalitami prozatím posledního přídavku do série Borderlands. Primárním viníkem je neutěšená ekonomická situace na australském herním trhu, což potvrzuje fakt, že 2K Australia bylo posledním opravdu velkým studiem, které u protinožců přežilo.

Bleskovky

  • 1. 6. 2020 - Switch přivítal kolekce BioShocků a Borderlands spolu s druhým XCOMem

  • 10. 3. 2015 - Finální příběhové DLC Claptastic Voyage pro hru Borderlands: The Pre-Sequel vyjde 24. března.

  • 30. 10. 2014 - Nepotvrzeno: Obrázek v PlayStation Store naznačuje PS4 port titulu Borderlands: The Pre-Sequel.

  • 21. 10. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 42. týdne roku 2014: 1. FIFA 15,  2. The Evil Within, 3. Borderlands: The Pre-sequel.

  • 1. 9. 2014 - Pro Borderlands: The Pre-Sequel  jsou naplánované celkem 4 DLC, každé vyjde na 10$. Pokud si pořídíte Season Pass, ušetříte 25%.

DLC

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage
Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage
Akční
PlayStation 4, PC, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One
24. březen 2015
Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness Pack
Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness Pack
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360, MAC, Linux
27. leden 2015
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
13. října 2014
Recenze