Bridge Constructor Portal
Věková dostupnost

Bridge Constructor Portal

Články

První DLC pro Bridge Constructor Portal vám konečně umožní umisťovat vlastní portály

Bridge Constructor Portal se po dvou letech dočká prvního rozšíření Portal Proficiency, které sice přidá 30 nových úrovní, kterými rozhodně nelze pohrdnout, ale jeho předností bude něco docela jiného. Něco, co v základní hře vzhledem k předloze trestuhodně chybělo. Vlastní umisťování portálů.

To nejlepší z Games.cz - Best of 2017 a videa z God of War i Kingdom Come

Rok 2017 je už skoro měsíc za námi a pro nás to v tuto chvíli znamená jediné: právě jsme publikovali všechny hlavní redakční kategorie k vyhlášení Best of 2017, včetně samotné Hry roku. Tou se stala… No, jen si to sami přečtěte. Nezapomeňte ani na další odkazy v článku a projděte si všechny naše kategorie. Koukněte se ale třeba i na nové video z Kingdom Come: Deliverance, nebo na parádní příběhový trailer ke God of War. Níže už najdete všechno potřebné a taky spoustu dalších zajímavých věcí.

Mosty jsou lež v právě vydaném Bridge Constructor Portal

O oznámení nového Bridge Constructoru v kabátku Aperture Science jsme vás informovali sotva před dvěma týdny. V Headup Games se ale nikdo neloudal a plná hra tak vychází již dnes. Vaším úkolem bude dostat testovací subjekt bezpečně na druhou stranu místnosti, což v laboratorním prostředí s řadou nástrah není žádná hračka. Naštěstí nechybí legendární portal gun – proč jinak mít licenci Portalu, že?

Jízdní řád na další týden - PUBG a mosty v Portalu

A je to tady. Tedy skoro. Štědrý den se plíživě blíží a člověk by si řekl, že už i ten herní byznys si dá poslední týden pokoj. No, tak tedy nedá. Kdyby vám nestačila smršť malých nezávislých her, je tu ještě oficiální vydání plné verze jedné „poměrně“ populární multiplayerové hry a pak návrat Portalu, byť v poněkud netradičním formátu. Ale to už vám ukáže aktuální Jízdní řád, který pro vás sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Fight Club #353: Stavitelé mostů

V podcastu číslo 353 rozhodně nebyla o témata nouze. Začít můžeme třeba zvláštním spojením Bridge Constructoru s Portalem. Nový Portal od Valve asi hned tak neuvidíme, ale Bridge Constructor je fajn a jeho Portal verze vypadá popravdě docela lákavě. Stejně lákavě vypadají i bezplatné updaty do online akce The Division, které chtějí už skoro dva roky starou hru oživit. Zastavíme se pak také u plánovaných updatů pro Assassin’s Creed Origins a vůbec o podpoře her po vydání u Ubisoftu. Ve studiu tentokrát zasedli Pavel Dobrovský, Šárka Tmějová, Adam Homola a Patrik Hajda.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
21. ledna 2018
Recenze