Nedostatek kusů SW: Old Republic při spuštění spíš nehrozí
zdroj: tisková zpráva

Nedostatek kusů SW: Old Republic při spuštění spíš nehrozí

31. 10. 2011 18:28 | Byznys | autor: Petr Poláček |

Když EA a BioWare v srpnu oznámily, že omezí počet fyzických i digitálních kopií Star Wars: The Old Republic, které půjdou do prodeje, aby zajistily hladký průběh spuštění hry, pár hysterek v řadách hráčů poli studený pot, že se na ně nedostane a jali se předobjednávat. Nyní se však zdá, že to s ním omezením prodejních kusů nebude tak horké.

Šéf EA studií Frank Gibeau totiž investorům prozradil, že BioWare urputně přemýšlí nad tím, jak při zachování důstojného zážitku nahnat do hry, co nejvíce hráčů a krom jiného k tomu používá beta test i předobjednávkový program (odvozují od toho zájem o hru). Zároveň však zdůraznil, že „plán ohledně spuštění hry je dosti ambiciózní. Nemáme pocit, že bychom neměli uspokojit většinu poptávky při launchi. Určitě však budeme velmi opatrní, kolik a v jakém pořadí budeme lidi do hry pouštět.“

Kdo bude stát o to, aby byl ve hře od první sekundy, asi s tím nebude mít problém a ani si nebude muset hru předobjednávat. Maximálně se může stát, že ve dnech a týdnech, které budou následovat po spuštění hry (20. prosince) na pár dní dojdou zásoby a zájemci budou muset chvilenku počkat. Co je to ale pár dní, oproti dvěma měsícům, které do spuštění hry ještě zbývají. Zpříjemnit si je můžete třeba posledním videem ze hry, které představuje jedno z PvP bojišť, ve SWTOR zvaných Warzones.

zdroj: Archiv

Nejnovější články