Shadow Warrior 2 jde na dračku - tvůrci upozorňují na plánované updaty
zdroj: tisková zpráva

Shadow Warrior 2 jde na dračku - tvůrci upozorňují na plánované updaty

24. 10. 2016 15:02 | Byznys | autor: Aleš Smutný |

Radost ze Shadow Warrior 2 mají nejen hráči (u nás v recenzi si hra odnesla devítku), ale i její tvůrci. Za první týden se totiž prodalo čtyřikrát víc kopií, než tomu bylo u prvního dílu. Pro studio Flying Wild Hog ale nejde o konečnou, co se týče návratu Lo Wanga, protože plánují řadu updatů, které opraví chyby a zároveň přidají nový obsah.

Další vývoj hry samozřejmě umožní i fakt, že zjevně nebude ze hry finanční propadák. „Ohledně přijetí Shadow Warrior 2 bychom nemohli být šťastnější,“ vysvětluje šéf studia Michal Szustak. Jsme malé studio, které má jen 75 lidí, a všichni dali do vývoje srdce i duši. To, že naši práci ocenili kritici i hráči, je pro nás prostě nedocenitelné.“

První větší update pro Shadow Warrior 2 vyšel 22. října. Opravil celou řadu prvků a trochu upravil balanc některých vlastností a nepřátel směrem k zamýšlené obtížnosti. V budoucích updatech se objeví třeba katana Nobicura Kage, která v prvním díle nadělala tolik problémů. Počítejte i s novými misemi, ultratěžkou obtížností, novými zbraněmi a v kooperaci budou k dispozici i ninjové.

zdroj: Archiv

Flying Wild Hog vydali i čtvrthodinové video o vývoji hry. Kupříkladu na jeho záběrech zjistíte, že ve Varšavě je spousta japonských restaurací, které servírují rámen, protože se Poláci prý do japonské kuchyně zamilovali. Dojde ale i na to, jak vznikala samotná hra, a kde brali tvůrci inspiraci pro design úrovní i ujetý Lo Wangův humor.

Nejnovější články