Total War: Arena vyjde pod hlavičkou Wargaming Alliance
zdroj: tisková zpráva

Total War: Arena vyjde pod hlavičkou Wargaming Alliance

14. 11. 2016 12:11 | Byznys | autor: Aleš Smutný |

Free-to-play levoboček Total War série jménem Total War: Arena získal překvapivé vydavatele. Doposud své rodinné stříbro Creative Assembly a především Sega spravovali sami, ale to se teď mění. Nově bude vydavatelské povinnosti ohledně hry obstarávat Wargaming, respektive jejich nově založená divize Wargaming Alliance.

Ta vznikla za účelem podpory titulů cizích firem, primárně v oblasti multiplayerových free-to-play titulů. Wargaming má na tomto poli s tituly jako World of Tanks, World of Warplanes a World of Waships dost zkušeností a především potenciálních hráčů. Atraktivita této dohody je pro Creative Assembly i Segu jasná – dostanou se k desítkám milionů hráčů, které Wargaming dokáže oslovit díky své obrovské uživatelské základně.

Do dokončení Total War: Arena zbývá prý ještě hodně času, takže může Wargaming Alliance a její zdroje pomoci s integrací klíčových prvků do samotné hry. Free-to-play hry mezi sebou tvrdě bojují o místo na slunci a každá drobnost může dát titulu výhodu oproti konkurenci. Creative Assembly nemá na tomto poli mnoho zkušeností a právě přínos Wargaming Alliance je jasný.

„V posledních sedmi letech Wargaming tvrdě pracoval na tom, aby se etabloval jako lídr free-to-play her,“ uvedl Vladimir Makaryčev, šéf Wargaming Alliance. „Prostřednictvím labelu Wargaming Alliance doufáme, že se nám podaří sdílet naše znalosti s ostatními společnostmi při vstupu do tohoto vysoce konkurenčního prostředí a jsme velmi rádi, že partnerství se Sega a Creative Assembly přinese Total War: Arena úspěch.“

zdroj: Archiv

Nejnovější články