Vydavatelem Kingdom Come: Deliverance je německý Deep Silver
zdroj: tisková zpráva

Vydavatelem Kingdom Come: Deliverance je německý Deep Silver

29. 9. 2016 15:46 | Byznys | autor: Aleš Smutný |

Studio Warhorse dlouho sháněla vydavatele pro své historické RPG Kingdom Come: Deliverance, kterým se nakonec stala německá společnost Deep Silver, která spadá pod mediální dům Koch Media. 

„Díky exkluzivní smlouvě o společném vydání hry mezi námi a Koch Media jsme dosáhli významného milníku na cestě za vydáním Kingdom Come: Deliverance. Představuje to pro nás velkou příležitost, jak dostat hru k lidem po celém světě. S Koch Media, jakožto silným vydavatelem, máme nyní šanci oslovit širší obecenstvo a zároveň mít plnou kontrolu nad veškerou tvůrčí i komunikační aktivitou.

Společné vydání znamená, že Deep Silver vydá hru na fyzických nosičích i digitálně na PS4 a Xbox One. Stejně tak se postará o vydání krabicovek na PC, ale digitální distribuci na PC si zajistí studio samo. Digitální i fyzické kopie vyjdou ve stejnou dobu, přičemž datum vydání je stále stanovené na příští rok bez další specifikace.

zdroj: youtube.com

Deep Silver se jako vydavatel zaměřuje na specifické žánry a poslední dobou i crowdfundingem podpořené tituly (když pomineme Homefront: The Revolution, který společnost koupila od Cryteku). Najdete mezi nimi například Mighty No. 9 či Bloodstained: Ritual of Blood.

Nejnovější články