Získejte Saints Row 2 zdarma a další hry v sérii s velkou slevou na GOG
zdroj: tisková zpráva

Získejte Saints Row 2 zdarma a další hry v sérii s velkou slevou na GOG

20. 4. 2017 17:15 | Byznys | autor: Václav Pecháček |

Následující zpráva je určena všem, kdo a) nikdy nehráli hry ze série Saints Row, nebo b) jsou jejich nejfanatičtějšími fanoušky. Obě skupiny by totiž mohlo zajímat, že na GOG právě probíhá slevová akce při níž si do čtvrtka 27. dubna můžete zakoupit Saints Row IV i její samostatný přídavek Gat Out of Hell za sníženou cenu (5 €, respektive 3,79 €) a kompletně bez DRM ochrany. Do pozítří si navíc můžete zcela zdarma stáhnout Saints Row 2. A to pořád ještě není všechno.

Další zajímavou nabídkou je možnost využít GOG Connect pro celou sérii Saints Row, taktéž do 27. dubna. Co to znamená? Pokud některé hry série vlastníte na Steamu, můžete si je zdarma aktivovat i na GOG, což je pro vás výhodné především v případě, že nenávidíte DRM a nechcete, aby se vám vaše herní služba neustále dívala přes rameno. Samozřejmě se tím také pojistíte proti nemalému riziku, že Gabe Newell zruší Steam a vyvolá tak světovou apokalypsu, aby se ho lidé konečně přestali vyptávat, kdy vyjde třetí Half-Life.

Ale zpátky k tématu. Hráče z výše zmiňované kategorie a) by možná mohlo zajímat, že Saints Row je sérií her v otevřeném světě, která si s každým dalším dílem dělá stále větší legraci ze všeho možného. To, co začalo jako relativně seriózní alternativa ke Grand Theft Auto, se postupně změnilo v zábavně absurdní šílenost. Ve čtvrtém díle se například ujmete role prezidenta Spojených států, který se svými superschopnostmi snaží porazit mimozemskou invazi. V datadisku se pak vydáte do samotného pekla, abyste nakopali zadek ďáblovi.

Jestli vás nic z toho nezajímá, nezoufejte. GOG totiž nabízí ještě jednu, poslední libůstku – slevu 75 % nejen na hry Saints Row, ale také na ostatní tituly vydavatele Deep Silver. Mezi ně patří třeba 3 roky staré RPG Risen 3 za 7,5 €, střílečka Metro 2033 i její výtečné pokračování Metro: Last Light za 5 €, nebo diablovka Sacred 2 za 3,5 €. I tahle akce trvá do příštího čtvrtka.

Nejnovější články