Call of Duty: Black Ops 4
Věková dostupnost

Call of Duty: Black Ops 4

Články

Odstartovala kickstarterová kampaň deskovky podle Call of Duty

Slavná střílečka se konečně chystá na stoly deskovkář od tvůrců Mage Wars.

Call of Duty: Velké ohlédnutí za 20 lety série

Lítý boj s EA o peníze a lidské zdroje

Nový rekord prodejů na konzoli. Animal Crossing předběhl Call of Duty

Pandemie koronaviru sice zpomaluje a znesnadňuje produkci videoher, ale co se prodejů týče, herní průmysl zažívá hezké časy: uplynulý březen byl pro hry tím nejvýdělečnějším od roku 2008. Obzvláště se dařilo Animal Crossing: New Horizons, který podle analytiků dokonce nastavil rekord mezi konzolovými hrami v počtu prodaných digitálních kusů za měsíc. Na exkluzivitu pro Switch dobré, že?

Herní průmysl vloni vydělal 2,7 bilionu korun

Pokud máte rádi statistiky a zajímá vás, jaké peníze se točí v herním odvětví, pak je tento článek určený právě vám. Statistická společnost SuperData spadající pod monitorovací společnost Nielsen vypracovala přehled příjmů nejvýdělečnějších digitálních her za rok 2019. Data pocházejí z největších firem jako Activision Blizzard, Ubisoft, Tencent, Wargaming, Google, PayPal, nebo třeba Visa.

Další zdroj tvrdí, že příští rok vyjde Call of Duty: Black Ops 5 zasazené do studené války

Do vydání letošního rebootovaného Call of Duty: Modern Warfare zbývají ještě celé dva měsíce, ale letos se už podruhé pozornost mnohých upíná k dalšímu dílu, který vyjde příští rok. Kotaku v květnu informovalo o možném narušení kolečka tří studií Treyarch-Infinity Ward-Sledgehammer, a tedy i her z podsérií, což nyní podporuje další zdroj.

Bleskovky

  • 3. 7. 2019 - Z módu Blackout pro Call of Duty: Black Ops 4 zmizela kooperace se split screenem, Treyarch ji ale během měsíce zase vrátí.

  • 27. 6. 2019 - Treyarchu se nelíbí rozhodnutí Activisionu umístit do Call of Duty: Black Ops 4 loot boxy a další způsoby monetizace.

  • 14. 3. 2019 - Activision plánuje s Call of Duty ve velkém rozjet esport, licence pro jeden tým ale vyjde na 25 milionů dolarů.

  • 21. 2. 2019 - Call of Duty: Black Ops 4 dostalo lootboxy. Padají z nich duplikáty i zbraně s lepšími statistikami, které nemůžete získat jiným způsobem.

  • 16. 1. 2019 - Tento si týden si můžete zdarma vyzkoušet mód Blackout pro Call of Duty: Black Ops 4.

  • 12. 12. 2018 - V Operation Absolute Zero pro Call of Duty: Black Ops 4 uslyšíte Helenu Bonham Carter a Charlese Dance.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
22. října 2018
Recenze