Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Články

Odstartovala kickstarterová kampaň deskovky podle Call of Duty

Slavná střílečka se konečně chystá na stoly deskovkář od tvůrců Mage Wars.

Call of Duty: Velké ohlédnutí za 20 lety série

Lítý boj s EA o peníze a lidské zdroje

V březnu si s PS Plus dáte remasterované Call of Duty a s Games with Gold bitvu rostlin se zombíky

Únor byl plný pozitivních překvapení i nemalých zklamání. Výborný Apex Legends vyvažuje nepovedený Anthem, skvělé Metro Exodus zase bídný Crackdown 3. Pokud vám horší kousky z posledního měsíce neudělaly radost, za pár dní se vám snad zlepší nálada s pěknou nabídkou her z předplatného na konzolích.

Activision čelí obvinění za neoprávněné používání vozidla Humvee v sérii Call of Duty

Je to ta část herního vývoje, nad kterou se běžný hráč prakticky nemá důvod pozastavovat. Když v Call of Duty usedáte do armádního vozidla Humvee (HMMWV), všímáte si jeho robustnosti, odolnosti a schopností, které pramení z reálného předobrazu do dnes mnoha státy používaného vozidla. Určitě se nepozastavíte nad tím, jací jsou v Activision kabrňáci, když si sehnali takhle důležitou licenci. No, nesehnali.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered vyjde zítra na PS4, ostatní platformy budou následovat

O remasterované verzi jednoho z nejlepších dílů série Call of Duty jsme naposledy psali před osmi měsíci. Šlo o Danielovy dojmy z hraní, ze kterých se i dnes dočtete naprosto vše podstatné o omlazeném Modern Warfare. Ti z vás, kteří vlastní konzoli PlayStation 4, se mohou vrátit v čase už zítra.

Best of 2016: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku

A hrou roku podle čtenářů Games.cz se stává …Overwatch! Neuvěřitelné, čtenáři se shodli s redakcí! Nebojte, k ničemu takovému nedošlo. Podle hlasování vás – čtenářů se hrou roku 2016 stal úplně jiný titul, než který jsme po dlouhém debatování vybrali v redakci. A podobné je to i v celé řadě dalších kategorií. Štve nás to? Co vás nemá, právě naopak. Jsme rádi za to, že naši čtenáři nejsou ovce, které sní všechno, co jim naservírujeme. Navíc jsme všichni odlišní hráči a lidé s jinými představami o tom, co je dobré, skvělé a nejlepší. V řadě kategorií se široká čtenářská obec s volbami úzké redakce setkala, v řadě ne. A protože redakce už vám své volby v sérii článků představila, teď je řada na volbách čtenářů -  na vašich volbách. Která hra je podle vás nejlepší za rok 2016? Račte se podívat sami.

Bleskovky

  • 31. 7. 2017 - Call of Duty: Modern Warfare Remastered sklízí od hráčů na STEAMu veskrze negativní recenze. Multiplayer hraje (v průměru) pouze 258 lidí.

  • 28. 6. 2017 - Začala pětitýdenní akce Call Of Duty: Days Of Summer, která hráčům Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered a Black Ops III nabízí novou mapu, vybavení, více XP a další překvapení. (+ video)

  • 26. 6. 2017 - Activision potvrdil samostatné vydání hry Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Na PS4 vyjde 27. června, Xbox One a PC se dočkají později.

  • 2. 5. 2017 - Spekulace: Obchod Gamefly možná prozradil přípravy samostatného vydání hry Call of Duty: Modern Warfare Remastered na PS4 a Xbox One.

  • 8. 3. 2017 - Activision oznámil balíček Variety Map Pack pro Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Nabídne 4 nové rozšiřující mapy do multiplayu (Broadcast, Chinatown, Creek a Killhouse) a deset bedniček s kosmetickými předměty.

  • 9. 12. 2016 - 13. prosince obohatí Call of Duty: Modern Warfare Remastered šestice nových map a dva herní módy.

ORIGINÁL

Call of Duty 4: Modern Warfare
9/10
Call of Duty 4: Modern Warfare
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360, MAC
8. listopad 2007
Hodnocení čtenářů:
80/100