Command & Conquer: Red Alert 3

Command & Conquer: Red Alert 3

Články

Šance na zachování online multiplayeru v Battlefield a Command & Conquer hrách stále žije

„Už sem řek, po žních jdeš off-line,“ zahřímala EA a oznámila padesátce svých titulů, že od konce června letošního roku přijdou o podporu online multiplayeru a některé z nich na to konto definitivně upadnou v zapomnění. Jiné se však na vlnách internetu udrží díky alternativnímu řešení buď od fanoušků nebo služeb od třetích stran. EA tak jako další firma v řadě reaguje na již dříve anoncované uzavření serverů služby GameSpy, kterou pro realizaci multiplayeru ve svých hrách používala celá řada firem včetně Nintenda. Jaké hry od EA konkrétně se na konci června ponoří do digitální tmy?

Průlet světem modifikací - překopané strategie

V dalším díle rubriky o modifikacích probereme ty nejluxusnější úpravy her a tentokrát se zaměříme na strategie. Pokud vám například vychladly hlavy po Total War: Shogun II a máte dost Japonska, dostanete silný impuls k tomu, proč se vrátit zpět třeba k Napoleon: Total War. A nejen to. Upozorním vás na zajímavé modifikace pro Civilization IV, Defcon, Red Alert 3 a dokonce i Fallout 3!

Je C&C: Alliances onou novou hrou od BioWare?

Už tuhle sobotu má během předávání cen VGA dojít k odhalení nové hry od BioWare a na základě jednoho obrázku a třísekundového klipu se v této souvislosti nejčastěji skloňuje název Command & Conquer. A podle internetových zdrojů této variantě nahrává i fakt, že si EA zaregistrovala celkem 15 nových domén spojených se značkou Command & Conquer. Všechny spojuje slovíčko „aliances“ v názvu, z čehož někteří dovozují, že nový Command & Conquer od BioWare se bude jmenovat C&C: Alliances.

Red Alert 3 - rozhovor

Hlavní producent a designér ze studia EA LA odpovídali na naše dotazy týkající se příliš barevné grafiky, chybějících polí s rudou, multiplayerových módů v PC verzi a také více přiblížili kooperativní hru.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
14. února 2009
Recenze