Conan Unconquered

Conan Unconquered

Články

Sledujte Fight Club #429 o Death Stranding a barbaru Conanovi

Kodžima opět nezklamal. Sice nám konečně poskytl pořádně dlouhou ukázku ze své připravované hry Death Stranding a přihodil k ní i datum vydání, ale musíme se přiznat, že ani po jejím zhlédnutí nejsme o mnoho moudřejší. Však si o ní v dnešním podcastu popovídáme – a přihodíme k tomu i naše zkušenosti s nejslavnějším barbarem.

Ambiciózní RTS Conan Unconquered dorazilo na Steam

„Ne každý člověk hledá klid a mír. Některým koluje v žilách duše bouře.“ Těmito slovy začíná tisková zpráva informující o předčasném vydání hry Conan Unconquered na Steamu. O hře jste v našem zpravodajství slyšeli první i poslední, proto zanechme slov a ponořme se do úžasného světa Roberta E. Howarda.

Síla survival strategie Conan Unconquered tkví v kooperaci

Nadcházející RTS ze světa Conana míchá prvky klasických strategií se survivalem a tower defense, čímž vzniká poměrně zajímavý mix žánrů. Přežívat hordy nepřátel v nemilosrdném pouštním světě sice můžete i sami, ale jedním z největších lákadel hry je bezpochyby kooperace dvou hráčů, kterou ve dvaceti minutách představují sami tvůrci hry Conan Unconquered.

Záběry ze strategie Conan Unconquered se hemží pavouky a tlejícími mrtvolami

Fanouškům Conana a realtimových strategií už zbývají méně než dva měsíce do vydání hry Conan Unconquered. O té už toho víme poměrně dost, ale teprve nyní se na všechny ty informace můžeme konečně podívat na komentovaných záběrech z hraní.

Během jara se objeví realtimová strategie Conan Unconquered

Studio Petroglyph, tvořené množstvím veteránů realtimových strategií z Westwood Studios, pracuje na remasterech starých Command & Conquer. Krom toho ale oznamuje datum vydání své RTS z univerza Conana. Conan Unconquered vás nechá budovat základnu, která bude neustále čelit nájezdům nepřátelských jednotek. Horda bude sílit s tím, čím déle budete jejímu náporu odolávat. A možná přijde i sám Barbar?

Realtimová strategie Conan Unconquered se nebude držet zaběhlých pravidel žánru

Funcom je nyní držitelem práv značek Conan a Duna, které hodlá pořádně vytěžit mnoha připravovanými hrami. Jednou z nich je i realtimová strategie Conan Unconquered, která se prvně představila před loňskými Vánoci. Tvůrci ze studia Petroglyph Games mají s RTS žánrem mnoho zkušeností (zároveň pracují na remasterech ze série Command & Conquer), ale s novinkou se nehodlají držet v zajetých kolejích.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
4. června 2019
Recenze