Conqueror's Blade

Conqueror's Blade

Články

V Conqueror’s Blade si zastřílíte z trebuchetů i z muškety

V probíhající betě středověkého MMO Conqueror’s Blade můžete vyrazit do lítých bitev, ale jejich obléhací složka doteď nebyla dostupná. Jelikož ve finální verzi budou tvořit asi třetinu hry, od zítřka začne probíhat jejich intenzivní testování. Ke strojům!

Conqueror‘s Blade – dojmy z hraní bety

Toužili jste se při hraní některého z Total Warů inkarnovat do polního velitele jednoho ze svých oddílů a vrhnout se vstříc bitevní vřavě ve stylu Dynasty Warriors anebo Mount & Blade? Tedy nejen komandýrovat své muže pěkně z bezpečného obláčku kdesi nad kolbištěm, ale rovnou být tím, kdo se na hrotu zteče sám řítí do klubka nepřátel prolít krev jako první a ideálně je přitom obklopen desítkami dalších živoucích velitelů s úplně stejnými ambicemi? Přesně z tohoto kotlíku nám parta z Booming Games, kde se mimo jiné shluklo i pár veteránů série Halo, navařila dost netradiční multiplayerovou krmi jménem Conqueror’s Blade, kterou se mi podařilo před nedávnem okusit.

Do boje! V betě středověké onlinovky Conqueror’s Blade už koncem ledna

Ambiciózní projekt Conqueror’s Blade se zatím tváří, jako by chtěl být mnohem, ale mnohem propracovanějším For Honor. Hry spolu sdílí zasazení do středověku, hráče v rolích namakaných bijců, kterým se ostatní pěšáci nevyrovnají a také hromadu AI vojáků mlátících se mezi sebou. V čem se ale Conqueror’s Blade liší, jsou taktické možnosti během bitvy. Pokud hře moc nedůvěřujete, můžete již za 10 dní v betě zjistit, zda nás vývojáři namlsávají jen planými řečmi, nebo zda se v jejich kancelářích rodí skutečný klenot.

Ambiciózní středověká onlinovka Conqueror’s Blade brzy spustí betatest

Představte si Mount and Blade říznutou For Honor a pravděpodobně vám vyleze něco jako Conqueror’s Blade – onlinovka s masivními středověkými bitvami, obléháním hradů, zabíráním území, správou vlastního království atd. Prozatím vám musí stačit videa na youtubovém kanále hry, ale co nevidět si ji budete moci vyzkoušet v rámci beta testu.