Crackdown
Věková dostupnost

Crackdown

Články

Crackdown - dojmy z dema

Super policajt budoucnosti a komiksové velkoměsto zamořené zločinem. Originální hra s novými nápady nebo jen další totální klon Grand Theft Auto? Microsoft se docela vytáhl - viz naše aktuální dojmy z X360 dema.

Crackdown - spravedlnost po vašem

Jestliže jste četli naši poslední zprávu týkající se akční hybridní hry Crackdown, vlastníte ještě k tomu Xbox 360, pro nějž je tento titul studiem Real Time Worlds vyvíjen a máte také přístup k Xbox Live Marketplace, pak nejspíš s napětím očekáváte před Vánocemi slíbené hratelné demo, jehož vydání bylo ohlášeno na 18.

Kooperativní hra a termín Crackdown

Jak bude vypadat co-op mód a čím se liší jednotlivé gangy v brzkém GTA klonu pro Xbox 360?

Nadílka nových ukázek z Crackdown (X360)

Vím, že jsme tu hru Crackdownzmiňovali před několika málo dny, ale věřím, že nám určitě nebudete mít za zlé, když ji dnes připomeneme znovu, zvlášť když vám můžeme nabídnout pořádně vydatný balík nových screenshotů pospolu s odkazem na nový trailer (streamovaná verze).

Crackdown (X360) - na výlet do Pacific City

Není náhoda, že nová hra s názvem Crackdown tak trochu připomíná GTA.

Crackdown - akce alá GTA pro Xbox 360

Jednou z her, která byla hojně prezentována jak na letošní GC v Lipsku, tak i na Game Show v Tokiu a X06 akci Microsoftu v Barceloně, je Crackdown, nová akce alá GTA vývojářského týmu Real Time Worlds.

Bleskovky

  • 28. 2. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly The Witcher 2: Assassins of Kings, Forza Horizon, Fable Anniversary a Crackdown.

  • 9. 11. 2015 - Crackdown se ocitne na seznamu zpětně kompatibilních X360 titulů.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
22. února 2007
Recenze