Crossout
Věková dostupnost

Crossout

Články

GamesPlay – hrajeme postapokalyptický Crossout

Onlinová střílečka Crossout s vozidly à la Mad Max se neustále rozrůstá. Před Vánoci jsme se na ní blíže podívali v GamesPlayi, abychom zjistili, jak se za těch pár let na trhu proměnila v mnohem zábavnější titul. Krátce na to do Crossoutu přibyla další frakce takzvaných Firestarters, se kterými se možnosti likvidace protivníků rozrostly o plamenomety, výbušné barely a další ohnivá udělátka. Nejenom na ně se podíváme v dalším GamesPlayi.

Do Crossoutu vpadla frakce Firestarters, přinesla s sebou plamenomety

Onlinovka Crossout se podobně jako World of Tanks jeví jako věčná beta. Ale když se tanky co nevidět dočkají své verze 1.0, tak to jednoho krásného dne určitě čeká i madmaxovské auťáky. Naznačuje to nejnovější update s označením 0.9.0, který hru posouvá jen krůček před finální metu. Update přidává sedmou frakci ohniváků Firestarters.

GamesPlay – hrajeme Crossout, akci ve stylu Mad Maxe

Onlinová postapo řezničina Crossout je venku už nějaký ten pátek, stále však v otevřené betě. Petr s Alešem si ji před více než rokem zahráli v rámci GamesPlaye a věřte tomu nebo ne, hra si za tu dobu prošla mnoha zásadními změnami, které z ní udělali pro hráče mnohem přívětivější zážitek. Pořád je zde naštěstí cítit styl Mad Maxe a absolutní svoboda v konstruování vozidel také nezmizela. Pokud vás Crossout kdysi omrzel, pak neváhejte sledovat náš nový GamesPlay, který vám možná poskytne důvody k návratu.

Bleskovky

  • 8. 2. 2022 - Kompetitivní automobilovou střílečku Crossout už si můžete zahrát na mobilu

  • 2. 7. 2017 - Postapokalyptické MMO Crossout přitáhlo za necelý měsíc přes tři miliony hráčů.

  • 17. 5. 2017 - Otevřená beta verze akční free-to-play MMO s názvem Crossout vyjde na PC, PS4 a Xbox One 30. května.