Crusader Kings II: Conclave
Věková dostupnost

Crusader Kings II: Conclave

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

Crusader Kings II: Conclave vás přiměje k zákulisnímu politikaření s vlastní radou

Jak už víte, do Crusader Kings II se chystá další významný datadisk, tentokrát nesoucí jméno Conclave. Středobodem bude vaše rada nejbližších leníků, která vám může pořádně zavařit, pokud jí nepůjdete na ruku. Naštěstí, k dispozici máte spoustu metod, jak si jednotlivé členy rady naklonit na svou stranu a případně jim i ukázat vládu tvrdé ruky. V novém vývojářském deníčku tento nový prvek vysvětlili tvůrci z Paradoxu.

Hamižní a hádaví vazalové s novým DLC Conclave naruší vaše vládnutí v Crusader Kings II

Paradox oznámil další rozšíření pro středověkou strategii Crusader Kings II. Přídavek se jmenuje Conclave, vyjít by měl počátkem tohoto roku a svým hráčům nabídne větší míru simulace zákulisních politických soubojů. V Conclave se totiž budou drát na povrch požadavky vazalů a leníků, kteří budou chtít mít poslední slovo ve všem, co se týká vedení vaší řiše. Království. Knížectví. Prostě jakéhokoliv kousku země, který vám říká pane.