Crusader Kings II: Jade Dragon
Věková dostupnost

Crusader Kings II: Jade Dragon

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

Paradox jednou salvou vydal nová DLC pro Crusader Kings II i Europa Universalis IV

V restauraci Paradox dnes servírují dary východu, které do našich krajin doputovaly po Hedvábné stezce. Zaprvé je to datadisk Jade Dragon, obohacující Crusader Kings II o velikou a mocnou Čínu. Je zajímavé, že zrovna včera bylo čínské DLC oznámeno i pro Hearts of Iron IV. No a dočkají se i majitelé další velkolepé strategie Europa Universalis IV, jimž rozšíření Cradle of Civilization přinese výrazně vylepšené regiony od Nilu až po Indus.

Jízdní řád na další týden - Star Wars, L.A. Noire a Sims

Podzimní kanonáda titulů rozhodně nekončí a v dalším týdnu. Roli asi největšího titulu tentokrát plní další velká značka v podobě Star Wars: Battlefront II. Pokud vás ale Star Wars neberou, nebojte se, o žánrovou různorodost nebude nouze ani tentokrát. Přesvědčte se sami v novém Jízdním řádu od Honzy Vondráška.

Čína do Crusader Kings II přinese hrozbu i potenciál. Může vás zničit, nebo vynést k nebesům

Velkolepá strategie Crusader Kings II se za 6 let své existence změnila k nepoznání. Pamatuju si, že když hra začínala, mohli jste hrát pouze za evropské křesťanské vládce, což vzhledem k názvu vlastně dává celkem smysl. Dokonce se ani nešlo ujmout jejich muslimských nepřátel! Dnes jsou díky myriádě DLC k dispozici Vikingové, Indové, Židé, satanisti, dokonce i Aztékové. A ani úplně nejnovější přírůstek rozhodně není žádný drobeček. Datadisk Jade Dragon totiž přináší Čínu, a o tom, co od ní můžete čekat, hovoří nové vývojářské video.

Datadisk Jade Dragon přinese do Crusader Kings II mocnou Čínu

Středověká sága Crusader Kings II se dále rozrůstá, tentokrát v datadiskem Jade Dragon, který do hry zakomponuje lokální a skoro i globální supervelmoc – Čínu. Jen tak trochu jiným způsobem, než byste čekali. Za Čínu nepůjde hrát a ve hře bude vystupovat jako mocný soused na východě, který hraje důležitou politickou a ekonomickou roli a přináší řadu dalších herních možností.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
25. listopadu 2017
Recenze