Crusader Kings II: Monks and Mystics
Věková dostupnost

Crusader Kings II: Monks and Mystics

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

Ode dneška v Crusader Kings II narazíte na mnichy, satanisty a černou magii

Hráčové, střezte se, Satan je tady! Tedy aspoň jeho zvrácení přisluhovači. A taky mnišské řády, náboženské kulty, asasíni, astrologie, nadpřirozeno a spousta tajných společností s nejrůznějšími cíli. Svět Crusader Kings II se ode dneška díky rozšíření Monks and Mystics stává výrazně zamotanějším. Když si k tomu připočtete ještě mocné relikvie, temné schopnosti, lovce kultistů a zaprodané duše, může započít veselý temně středověký tajně náboženský cirkus.

Datadisk Monks and Mystics přidá do Crusader Kings II tajné spolky včetně satanistů

Pokud jste se někdy chtěli stát středověkým hlasem Satana na Zemi, ambiciózním členem kultu Asasínů, nebo naopak vrchním inkvizitorem, očišťujícím křesťanství od pohůnků Lucifera, datadisk Monks and Mystics pro Crusader Kings II vám tu šanci nabídne. Co vše vás v téhle expanzi čeká, představuje na záběrech videa šéf vývoje nového obsahu Henrik Fahraeus.

V DLC Monks and Mystics pro Crusader Kings II přijdou na řadu mnišské řády a kulty

Už dlouho jsme nedostali nové rozšíření už tak košatého života středověkého vládce v Crusader Kings II, a tak jsou tu Monks and Mystics, kteří vám přidělají buď spoustu vrásek na čele a nebo spoustu možností, jak rozšířit svou moc. A nejspíše obojí najednou.  Do hry totiž přidává Societies, tedy spolky, tajné i veřejné, které mohou ovlivňovat vaši politiku, postavu, veřejné i zákulisní intriky.