Crusader Kings II: Rajas of India
Věková dostupnost

Crusader Kings II: Rajas of India

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

Crusader Kings II: Rajas of India přinese i lov na tygry

Dnes vychází další expanze ke Crusader Kings II, jmenuje se Rajas of India a navzdory jednomu neuváženému tvrzení ve Fight Clubu se k ní pokusím dostat a zrecenzovat ji. Prozatím si ale musíme vystačit s pár postřehy, které k rozšíření prozradil šéf designu hry, Henrik Fåhraeus.

Nová expanze Crusader Kings II vás zavede do středověké Indie

Připravte čakramy, naverbuje rádžputy, osedlejte slony, zapomeňte na Gándhího. Paradox nezahálí a předhazuje jednu expanzi pro své strategie za druhou. Nejnovější rozšíření pro vynikající středověkou strategii Crusader Kings II se jmenuje Rajas of India a už je asi jasné, že vás zavede právě do Indie. Můžeme tedy očekávat všechny lokální speciality včetně trojice náboženství – hinduismus, budhismus a džainismus.