Crusader Kings II: Sons of Abraham
Věková dostupnost

Crusader Kings II: Sons of Abraham

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

Aktuálnímu Humble Bundle vládne Paradox s nabídkou strategií v čele s Crusader Kings II

Za pozornost stojí téměř každý Humble Bundle, ale ten aktuální obzvlášť. Vládne mu známý vydavatel Paradox Interactive, díky kterému si mohou přijít na své všichni milovníci historických strategií. Jedním z největších taháků aktuálního Bundlu je bez pochyby povedená strategie Crusader Kings II, včetně datadisku Sons of Abraham. Potěší také Hearts of Iron III a nebo akční War of the Roses: Kingmaker.

Crusader Kings II DLC Sons of Abraham bude o náboženství a penězích

Povedená historická strategie Crusader Kings II vyšla sice už na začátku minulého roku, ale vývojáři z Paradox Interactive do ní pořád pumpují nový obsah. Aktuálně se chystá už páté rozšíření s názvem Sons of Abraham, a jak už asi tušíte, neboť jste si to jistě přečetli v Alešově článku, bude se točit kolem židovství. Judaismus, křesťanství a islám budou hrát v novém DLC také velkou roli, stejně jako peníze.

Crusader Kings II datadisk přinese abrahámovská náboženství

Už pátá expanze pro vynikající strategii Crusader Kings II se blíží. 18. listopadu vyjde DLC Crusader Kings II: Sons of Abraham a jak název napovídá, bude se věnovat třem hlavním monotheistickým náboženstvím – judaismu, křesťanství a islámu. Samozřejmě se vším, co k tomu patří, tedy i politikou, osobním rozvojem a bojem s konkurenty.