Crusader Kings II: The Reaper’s Due
Věková dostupnost

Crusader Kings II: The Reaper’s Due

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

Best of 2016: Nejlepší DLC - datadisk

S každým rokem nabývá role podpory hry po vydání na důležitosti. Nejvíce na očích je hlavně podpora obsahová v podobě updatů, DLC a datadisků. Hry díky nim žijí i dlouhé měsíce či roky po vydání, což dobře dokládají kousky, které jsme vybrali. Níže zmíněné datadisky - DLC parádním způsobem rozšířily původní hry o spoustu nového obsahu, upravily a doladily jejich herní systémy a umožnily hráčům, aby se vrátili do svých oblíbených světů a zažili v nich něco nového.

Mučení, popravy a černá smrt - to všechno vás čeká v Crusader Kings II: The Reaper’s Due

„Na světě je příliš málo smrti, utrpení a zoufalství.“ Tímhle typickým prohlášením libovolného béčkového superpadoucha se dá shrnout video o vývoji nového DLC pro Crusader Kings II s podtitulem The Reaper’s Due, které do hry přinese epidemie, mučení a další temně středověké libůstky.

Nové DLC The Reaper’s Due zvýrazní v Crusader Kings II dopad nemocí a epidemií

Další z nekonečné série (většinou vynikajících) DLC/datadisků pro středověkou strategii Crusader Kings II přinese do hry více smrti a zármutku v podobě celé řady epidemií včetně moru. Tvůrci tak i ve hře reflektují díky DLC The Reaper’s Due dobový význam nemocí a nákaz na historický vývoj. Společně s nemocemi ale tvůrci hráčům v DLC nabídnou i prostředky, jak s nimi bojovat, nebo se jim zcela vyhnout.