Crusader Kings II: The Republic
Věková dostupnost

Crusader Kings II: The Republic

Články

Nový Humble Bundle nabízí levně všechny datadisky ke Crusader Kings II

Velkolepé strategie od studia Paradox bývají vynikající, ale také velice drahé, pokud si je tedy chcete užít v kompletní podobě a postupně k nim dokupovat neustále vycházející DLC. Třeba v případě skvělého středověkého panovnického simulátoru Crusader Kings II byste se takhle snadno dostali přes 200 dolarů. Teď se vám ale nabízí unikátní šance doplnit resty, protože se objevil opravdu speciální Humble Bundle.

V DLC Crusader Kings II: The Republic jde hlavně o peníze

Každé z větších DLC k povedené historické strategii Crusader Kings II přineslo nějakou novou mechaniku a hlavně leitmotiv. Nyní přichází The Republic a s ním politická i obchodní síla republik a hansovních spolků včetně jejího zdroje - peněz. Některé z těchto věcí vám představí i tento trailer, který upozorňuje na fakt, že The Republic už vyšlo.

Crusader Kings II vám dá okusit moc peněz v The Republic

Další z řady zajímavých DLC ke skvělé středověké strategii Crusader Kings II přijde v první čtvrtině příštího roku a má všeříkající název The Republic, V jiném časovém období by možná tak všeříkající nebyl, ale v této době je celkem jsné, že se podíváme do míst, kde nejde o urozený původ a rodinné svazky jako spíše o plnou truhlici a dobré obchodní svazky.