Dangerous Driving

Dangerous Driving

Články

Dangerous Driving 2 bude duchovním nástupcem skvělého Burnout Paradise

Spoluzakladatelé studia Criterion Games Alex Ward a Fiona Sperry se v roce 2014 rozhodli založit si vlastní studio Three Fields Entertainment poté, co se tvorba Criterionu odklonila od závodních her. Oni přitom chtěli zůstat věrní závodění, a tak se ve svém novém studiu pustili do několika závodních titulů, z nichž nejlíp dopadl ten poslední, Dangerous Driving. Silně připomínal první díly série Burnout a jeho nadcházející pokračování Dangerous Driving 2 dá vzpomenout konkrétně na Burnout Paradise.

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Novinka Dangerous Driving slibuje hratelnost starých dobrých Burnoutů

Na Burnouty vzpomínám vždycky s úsměvem na tváři. A teď nemyslím poslední díl Burnout Paradise s otevřeným světem. Ten byl samozřejmě skvělý, ale v mé paměti jsou mnohem hlouběji zakořenění jeho předchůdci, kteří se soustředili na šílené závodění na více méně přímočarých tratích a ještě šílenější bouračky. A přesně to vám nabízí i novinka Dangerous Driving od některých tvůrců těchto starších Burnoutů.

V dubnu vyjde duchovní nástupce Burnoutů zvaný Dangerous Driving

Studio Three Fields Entertainment je složené z veteránů herního průmyslu Alexe Warda a Fiony Sperry, kteří stojí za legendární závodní sérií Burnout. I ve svém novém studiu se rozhodli pokračovat v destrukci superrychlých bouráků. Na toto téma vydali již dvě hry – Danger Zone a Danger Zone 2, které obě za moc nestály. Soustředily se ale převážně na bouračky, zatímco v Dangerous Driving jde víc o závodění podobné tomu v Burnoutech.

Zakladatelé Criterionu chtějí na odkaz Burnoutu navázat dvojicí nových titulů

Burnout je, alespoň v mých očích, zatím pořád nezdolaným vrcholem zběsilého arkádového ježdění a bourání. Jeho tvůrci ze studia Criterion jsou už částečně v tahu a studio naposled pracovalo na kontroverzním Battlefront II. Jeho zakladatelé Alex Ward a Fiona Sperry jsou ale nějakou dobu pryč, založili firmu Three Fields Entertainment a k Burnoutu se pomalu vrací. Sice oklikou, a loňská Danger Zone se zase tolik nepovedla, ale jejich nově oznámená dvojice závodních her Burnout až podezřele připomíná.
Hodnocení čtenářů:
40/100