Dark Fear

Dark Fear

Články

Souhrn recenzí - NHL 17, Obduction, Mother Russia Bleeds a další

Podzimní blockbustery jsou za dveřmi, neznamená to ale, že v uplynulých dnech nevycházely zajímavé tituly. Ne ze všech se vyklubaly i tituly kvalitní, ale i jedna dobrá hra týdně je úspěch. Podívejte se na výpis recenzí za poslední týden, třeba vám něco zajímavého uniklo. :)

Fight Club #284 HD: Nesponzorováno

Celý internet se rochní v Pokémon GO mánii. Všichni malé potvory hledají, chlubí se s tím před ostatními, narážejí přitom do zdí a sdružují se jako lumící v místech, kde se okolo pokémonů něco děje. Třeba u nás v redakci. Tentokrát jsme se však u našeho oválného stolu nesešli kvůli chytání pokémonů, ale proto, abychom celou tu mánii reflektovali během natáčení dalšího dílu podcastu Fight Club.

Retro horor Dark Fear kombinuje adventuru s prvky RPG

Nezávislé britské studio Arif Games vydalo svůj adventurní horor Dark Fear po mobilních platformách i na PC skrze Steam. V pixelaté retro grafice, která vzdává hold klasikám od Sierry vytváří malé drama, které vás staví do tristní situace. Probíráte se hluboko v lesích, neznámo kde a hlavně nevíte, kdo jste. Cílem je zjistit něco o sobě, o podivných událostech a stvořeních, které potkáváte a především přežít.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
11. září 2016
Recenze