Darkest Dungeon: The Crimson Court
Věková dostupnost

Darkest Dungeon: The Crimson Court

Články

Právě vychází upírské DLC The Crimson Court pro Darkest Dungeon

Nastal čas znovu se ponořit do temných kobek beznadějného světa v depresivním rouge-like RPG Darkest Dungeon. Zatáhněte závěsy, schovejte se před hřejivým sluncem a zamiřte vstříc smutku, sebelítosti a pohrdání životem svým i životy ostatních v novém datadisku The Crimson Court.

Řady hrdinů v Darkest Dungeon rozšíří flagelant

Obsáhlé DLC The Crimson Court do tahového RPG Darkest Dungeon pomalu ale jistě vystupuje z jámy pekelné na měsíční světlo, které odhaluje krvelačné zubaté bestie. A také jednoho „hrdinu“, který si utrpení užívá. Přivítejte (s dostatečným odstupem) nového člena party zatracených – flagelanta.

Upírské DLC Crimson Court k Darkest Dungeon vyjde v půlce června

Red Hook Studios se po úspěchu svého temného a těžkého debutu Darkest Dungeon pustili do příprav prvního placeného DLC s názvem Crimson Court, u kterého až do dnešního dne nebylo známé přesné datum vydání. To je z plánovaného přelomu května a června posunuté na 19. června, kdy prohnilé kobky zaplaví upíři.

Datadisk Crimson Court pro Darkest Dungeon přinese novou kampaň, povolání a upíry

Red Hook Studios stále pracují na DLC Crimson Court pro Darkest Dungeon - simulátor masochistických syfilitiků, maskovaný za tahovou RPG strategii. Kromě upírů nabídne datadisk i jejich lovce, který ale půjde po krku zase vám (viz jeho představení). Nově také tvůrci nastínili koncept paralelní kampaně v Crimson Court, která poběží během vašich opakovaných snah o pokoření nepřítele v kampani hlavní.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
6. srpna 2017
Recenze