Darksiders III
Věková dostupnost

Darksiders III

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Předplatné konzolí v září: Hitman, Tekken, Batman a Darksiders

Nový měsíc je za dveřmi, což v případě předplatného her na konzolích znamená čerstvou várku více či méně zajímavých titulů. PlayStation se opět dočká dvou kousků, zatímco na Xboxu dostanete tradiční čtyři hry.

THQ Nordic si pořídila tvůrce Darksiders a MotoGP, chystá další Saints Row, Dead Island a TimeSplitters

Na chvilku byl od THQ Nordic pokoj, ale to jen proto, že se potají schylovalo k dalším velkým nákupům. Gigant do svého už tak obrovského portfolia přidává další zajímavé kousky a aby nebyl ve struktuře firmy takový binec, hodlá se k 17. září přejmenovat na Embrace Group.

Darksiders III otevírá nelítostnou arénu prvním DLC The Crucible

Není to sice žádná pecka, ale za dobrou akční rubanici Darksiders III asi označit můžeme. A jak nedávno vyšlo najevo, pro THQ Nordic to není vyložený propadák, když se vývoj hry po pár měsících zaplatil a čísla tak začínají zelenat. Prodejům jistě pomůže i nové DLC The Crucible, které Fury pošle do náročné arény.

Vývoj Darksiders 3 se i přes vlažné přijetí zaplatil

Recenze loňských Darksiders 3 byly velmi rozporuplné. Pokračování hack’n’slash rubačky o jezdcích apokalypsy sbíralo všechna možná hodnocení od čtyřky po devítku - u nás v recenzi Pavla Skotáka dostalo šestku. Podle výroční zprávy THQ Nordic ale prodalo dostatečný počet kopií, aby zafinancovalo svůj vývoj, a stále prý pro vydavatele zůstává „důležitou značkou.“ O tom svědčí také chystané DLC.

Nečekaně otevřený Epic Games Store láká na exkluzivní tituly a hry zdarma

Před dvěma dny jsme se dozvěděli o dalším plánovaném online obchodu s hrami od studia Epic Games. Tehdy výkonný ředitel Tim Sweeney neřekl konkrétní datum spuštění obchodu, ale vše naznačovalo až příští rok. Náznaky jsou ty tam, Epic Games Store už jede v plném provozu a láká na slibované hry zdarma.

Bleskovky

  • 7. 8. 2018 - Vývojáři Darksiders III se zaměřili více na hratelnost než příběh.

  • 20. 7. 2018 - THQ Nordic s sebou na Gamescom 2018 přiveze Darksiders III, Biomutant, Generation Zero, Fade to Silence, Wreckfest, Townsmen VR a dvě překvapení. (+ trailer)

  • 10. 7. 2018 - Potvrzeno: Darksiders 3 vyjde na PC, XOne a PS4 27. listopadu. Představena byla i sběratelská (150 €) a apokalyptická (400 €) edice hry.

  • 9. 7. 2018 - Darksiders III vyjde 27. listopadu, prozradil Misrosoft Store

  • 18. 12. 2017 - Video: 2 minuty gameplay záběrů z Darksiders 3.

  • 2. 7. 2017 - Herní svět Darksiders 3 bude menší než ve druhém dílu.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
28. listopadu 2018
Recenze