Absolver: Downfall z vás udělá Bruce Leeho
zdroj: tisková zpráva

Absolver: Downfall z vás udělá Bruce Leeho

17. 9. 2018 17:42 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Unikátní bojovou hru Absolver dostali před měsícem všichni předplatitelé PlayStation Plus, což pro tituly obvykle znamená pořádný přísun nových hráčů. Tvůrci ze studia Sloclap teď přichází s bezplatným updatem, který už příští týden přinese nový mód, bojový styl a spoustu výzev k plnění.

Absolver je online bojovka, která kombinuje PvE a PvP prvky, její unikátnost tkví v sestavování vlastního bojového stylu z předpřipravených postojů a pohybů. Rozšíření Downfall přichází se stejnojmenným módem, kde se sami nebo v partě vydáte do Adalianských dolů, abyste zlikvidovali Arcella a jeho Prospekty.

Z těch padá speciální měna, za kterou nakoupíte zkušenosti a vybavení. Doly se pokaždé generují náhodně, což přispívá ke znovuhratelnosti, ovšem nepřátelé se ze střetů s vámi učí. Kromě Prospektů potkáte taky tři bosse, zřejmě včetně samotného Arcella.

zdroj: Archiv

Downfall obsáhne také nový bojový styl Faejin, inspirovaný bojovým stylem Jeet Kune Do populárního herce Bruce Leeho. Je ještě komplexnější než ty, které ve hře jsou již nyní, takže ho vývojáři doporučují hlavně zkušeným hráčům. Obsahuje skoro čtyřicet různých útoků pro meče, bojové rukavice i holé ruce.

Pokud vás víc než náhodně generované trasy a bojové styly víc zajímá poměřování, jsou pro vás připraveny výzvy včetně žebříčků a odměn, třeba dvě nové sady vybavení, dvě luxusnější varianty toho stávajícího, jakož i masky, zbraně, emoty a další kosmetická vylepšení. Absolver: Downfall vychází příští týden, v úterý 25. září.

Nejnovější články