Adventuristé pozor, vydání Blackwell Epiphany je za rohem
zdroj: tisková zpráva

Adventuristé pozor, vydání Blackwell Epiphany je za rohem

17. 3. 2014 10:48 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pro všechny, kteří holdují pořádným adventurám s dialogy a dospělými příběhy asi není třeba připomínat vydavatelské studio Wadjet Eye Games. To má ve své stáji skvělé Gemini Rue, Resonance a nebo vynikající sérii Blackwell, která se nyní dočká příběhového rozuzlení v Blackwell Epiphany.

Zápletka se točí kolem netradiční dvojice vyšetřovatelů – Rosy Blackwell, která vidí duchy a jejího spirituálního průvodce, chlapíka z éry, kdy jazz vládl Americe, Joey Malloneho. Nyní se jejich dlouhá pouť, při níž pomáhali ztraceným duším blíží ke konci. Jeho začátek přijde 24. dubna a hra je nyní k předobjednávce buď na oficiálních stránkách Wadjet Eye Games a nebo se objeví i na Steamu a GOG. K ní se váže několik příjemných bonusů jako je soundtrack a videa, která dají nahlédnout za oponu tvorby hry.

Jako bonus se pak můžete podívat na nový trailer, který atmosférou jen dýchá a dokazuje, že pro pohlcení do scény a momentu není třeba technická dokonalost grafiky, ale stylistická kvalita. Navíc tu nahrává i povedený dabing. Z herního hlediska budete mít v ruce dvě postavy s unikátními schopnostmi a k řešení záhadu duší doslova rozervaných na kusy.

...

Nejnovější články