Akční RPG Sacred 3 přežilo svou smrt a vyjde letos v létě
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Sacred 3 přežilo svou smrt a vyjde letos v létě

19. 2. 2014 19:35 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Hry v sérii Sacred se už od prvního dílu řadily k těm lepším přímým klonům Diabla, ale krach tvůrců z Ascaronu vystavil budoucnosti značky na krátký čas stopku. Na rozdíl třeba od Darkstar One ale série Sacred našla nový domov u společnosti Deep Silver a vývojářů z Keen Games, kteří se rozpracovaný třetí díl opravdu chystají dokončit a vydat. Po roce a půl naprostého ticha se dnes Sacred 3 přihlásila o slovo s novým trailerem (ne, ten opravdu důležitý ani zajímavý není), ale hlavně s termínem vydání.

Přesný den, týden a měsíc vydání Sacred 3 samozřejmě tisková zpráva nenabízí. Hra ale vyjde na PC, PS3 a X360 letos v létě, což je mnohem lepší a konkrétnější informace, než jakou jsme o vydání hry měli doposud. De facto jsme netušili jestli vůbec Sacred 3 ještě ve vývoji je...

..

Nový trailer nemá cenu komentovat - je přínosnější koukat na německé porno než na totálně klišovitý renderovaný trailer na německé akční RPG. Důležitější je, že stále platí informace z minulého roku, které nabízí tento článek. Jednotlivé postavy by měly nabízet možnost hrát a dále rozvíjet schopnosti postavy vlastním stylem. Rovněž bychom se měli dočkat herního světa s minimem nahrávacích obrazovek a podpory online i lokální kooperace pro dva (off-line) a čtyři (online) hráče.

Další detaily o hře najdete na homepage, ale obecně bych byl strašně rád, kdyby tvůrci po roce a půl zveřejnili nové informace nebo videoukázky ze hry – ne jen opravdu ošklivý trailer a pár nových obrázků. Člověk pak má pocit, že tvůrci raději nechtějí hru samotnou moc ukazovat, protože není pěkná, hratelnost působí hloupě a tak dále.

Nejnovější články