Aljašský multiplayerový survival The Wild Eight spustil předběžný přístup
zdroj: tisková zpráva

Aljašský multiplayerový survival The Wild Eight spustil předběžný přístup

13. 2. 2017 14:40 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ne, prosím ne. Už stačilo. Život je dost těžký i bez toho, aby člověk musel každých pět minut jíst a pít, schovávat se před mrazem i divokými zvířaty, a tak nějak obecně zoufale bojovat o přežití v nehostinných podmínkách. Ale co se dá dělat, žánr survival jen tak nevymizí. Aspoň že v The Wild Eight můžete trpět spolu s kamarády, a to dokonce okamžitě. Navzdory původnímu plánu totiž tohle kooperační RPG před pár dny vyšlo na Steamu v předběžném přístupu.

Zima, sníh, crafting, hrozně málo jídla, hrozně moc vlků… The Wild Eight se zdá být takovou shora viděnou multiplayerovou verzí The Long Dark. Aljašský tým Eight Points plánuje v předběžném přístupu zůstat 3 až 4 měsíce. Za tu dobu by mělo dojít k odstranění bugů, doplnění herních prvků a úpravám existujících systémů založeným na připomínkách komunity. Dočkáte se i nových questů, které vás postupně provedou tajemstvím spojeným s pádem letadla, kvůli němuž jste se octli ve smrtící divočině.

zdroj: Archiv

Pokud vám v kapse šustí postradatelných 20 dolarů, můžete se už teď pustit do hry od vývojářů, kteří fascinující severské prostředí znají jak vlastní boty. Updaty vycházející s týdenní frekvencí by pak měly zaručit, že budete svědky opravdového progresu směrem k jasně stanovenému cíli. Na závěr se sluší připomenout, že The Wild Eight by kromě Steamu měla vyjít i na Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články