Ambiciózní RTS Conan Unconquered dorazilo na Steam
zdroj: tisková zpráva

Ambiciózní RTS Conan Unconquered dorazilo na Steam

30. 5. 2019 11:52 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

„Ne každý člověk hledá klid a mír. Některým koluje v žilách duše bouře.“ Těmito slovy začíná tisková zpráva informující o předčasném vydání hry Conan Unconquered na Steamu. O hře jste v našem zpravodajství slyšeli první i poslední, proto zanechme slov a ponořme se do úžasného světa Roberta E. Howarda.

Realtimová strategie Conan Unconquered dává do popředí přežití vašeho hrdiny (kterým nemusí být jen Conan) a jeho postupně se rozrůstající pevnosti, na kterou po vlnách útočí zástupy nepřátel čaroděje Thugry Khotana.

S hrdinou běháte po náhodně vygenerované mapě, hledáte zdroje, stavíte různé produkční budovy a v nejhorších chvílích ho posíláte do čela armády. Správa jednotek a zdrojů je stejně důležitá jako odklízení mrtvol na vašem prahu, které mohou šířit nemoci.

zdroj: Archiv

Conan Unconquered můžete hrát úplně sami, nebo v kooperaci dvou hráčů. Ve druhém případě jsou nepřátelé samozřejmě tužší a obrana pevnosti ještě složitější. Hráči totiž sdílejí zdroje a většinu budov, ale armády mají vlastní a potřebují se správně zkoordinovat.

Hra nabízí i třetí, kompetitivní mód, ve kterém jinému hráči nasdílíte svou hru a on se pokusí ve stejných podmínkách překonat víc vln nepřátel a umístit se tak výš v žebříčku.

Nejnovější přírůstek do rodiny her s Conanem najdete v plné verzi na Steamu za 30 eur, ale pokud plánujete hrát s kamarádem, můžete využít časově omezené nabídky a koupit dvě kopie za 45 eur.

Nejnovější články