American Truck Simulator rozšířil patch s větším světem
zdroj: Vlastní foto autora

American Truck Simulator rozšířil patch s větším světem

13. 12. 2016 11:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Když se obvykle hovoří o tom, že nějaká hra má větší svět, nejspíše čekáte, že do ní přibydou nové lokace. Jenže v případě American Truck Simulator jde o komplexnější změnu – měřítka. Z původního měřítka 1:35 se s novým updatem zvětšila místní virtuální verze Spojených států na měřítko 1:20, což znamená delší cesty, víc prostoru na silnice, sjezdy a prostě celou dopravní síť, která je základem této hry.

Kdo chtěl, ten si mohl betaverzi tohoto updatu vyzkoušet už před měsícem, ale nyní už je update k dispozici všem. Změna měřítka se promítla do mnoha sfér hratelnosti. Cyklus dne a noci je delší, přepracovaná byla topologie silnic a celkově narostl svět o 75 procent. Ráz krajiny někde také více odpovídá realitě, stoupání na daných místech jsou strmější apod.

Přibylo nové město Santa Maria a kompletně přepracovaný byl Oxnard. Na cestě můžete vidět i nová známá místa jako Cajon Pass či Picachio Peak. Nicméně v 1.5 updatu nejde jen o změnu měřítka. Můžete se těšit na nové šasi, změnu FOV v jednotlivých vozech a spoustu dalších funkcí a úprav těch stávajících, jejichž seznam si můžete přečíst zde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články