American Truck Simulator se během E3 vydá do Washingtonu
zdroj: tisková zpráva

American Truck Simulator se během E3 vydá do Washingtonu

5. 6. 2019 13:46 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco Euro Truck Simulator 2 čeká na balkánské rozšíření Road to the Black Sea a těší se z nového dabingu navigace od Geralta, jeho mladší kolega American Truck Simulator se co nevidět rozroste o stát Washington. Jediné, co by vám ve výletu na sever mohlo zabránit, je fascinace hrami na E3.

Rozšíření Washington totiž vyjde 11. června, tedy v den, kdy oficiálně začíná herní výstava E3. Nicméně krása washingtonské přírody a její objevování vám jistě nikam neuteče. Až si najdete čas, bude na vás čekat 3 800 mil zbrusu nových silnic a dálnic, 16 měst, spousta mostů (včetně několika opravdu kuriózních), náročná cesta horským průsmykem a samozřejmě ikonické kulturní prvky.

DLC obohatí dosavadní American Truck Simulator o nové společnosti a druhy přepravovaného zboží, mezi kterými najdete například jachty, proudové motory a takzvané piggyback trucky, tedy několik kamionů bez návěsu zapřažených za sebou. V galerii naleznete hromadu nových obrázků potvrzujících tato slova.

Washington dokončuje západní pobřeží Spojených států a jako další rozšíření se v tuto chvíli nabízí Idaho a Utah. Kam byste se podívali radši?

zdroj: Archiv

Nejnovější články