Ať jste nazí či oblečení, plnohodnotné MMO Conan Exiles vás očekává
zdroj: tisková zpráva

Ať jste nazí či oblečení, plnohodnotné MMO Conan Exiles vás očekává

9. 5. 2018 16:42 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Trvalo to nějakých 16 měsíců, ale čekání se vyplatilo. MMO Conan Exiles opouští drsné vody předběžného přístupu v mnohem plnější formě. Nabobtnala jak obsahová stránka, tak i ta kvalitativní, a bohužel i cena. Nicméně 40 eur za rozlehlý svět s komplexním craftingem, budováním obřích základen a pestrobarevnou přírodou není úplný nesmysl.

Zvolte si délku penisu, případně objem ňader, a vyrazte v Evině (Adamově) rouše do vyprahlého Conanova světa. Už teď na vás čeká rozpálená poušť, promrzlý sever, bublající vulkán a hnijící bažiny. Každý biom nabízí svá vlastní nebezpečenství i příležitosti k dalšímu rozvoji vašeho přežívajícího já.

Nový trailer doprovázející slavnostní opuštění early accessu vám ve čtyřech minutách shrne ty nejzásadnější změny, jimiž si Conan Exiles v průběhu veřejného testování prošel. Zlepšily se souboje, možnosti výstavby základen, zdvojnásobila se mapa… A věděli jste, že po vzoru Zeldy umíte šplhat po libovolném povrchu? Ubránit svou pevnost je zase o něco těžší.

zdroj: PlayStation YouTube

Plnou hru tedy naleznete za výše zmíněných 40 eur na Steamu, ale možná bystě měli věnovat pozornost o 20 eur dražší barbarské edici. V té naleznete třeba tričko, ale hlavně také spoustu digitálního materiálu – sedm komiksů, téměř 500stránkovou knihu s 13 úplně prvními příběhy s Conanem od Roberta E. Howarda, pravidla pen-and-paper RPG Conan od stejného autora, tři soundtracky, artbook, wallpapery a předměty do staršího MMO Age of Conan. Takhle štědré edice her se jen tak nevidí.

Nejnovější články