Avellonovo izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker dorazí koncem září se season passem
zdroj: tisková zpráva

Avellonovo izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker dorazí koncem září se season passem

23. 7. 2018 12:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tak na tohle kralování se nečekalo moc dlouho. Pathfinder: Kingmaker vyjde „pouhých“ 14 měsíců po velmi úspěšné kampani na Kickstarteru, která tvůrcům z Owlcat Games přihrála bezmála jeden milion dolarů. Do izometrického RPG na motivy stejnojmenné papírové hry na hrdiny se pustíte 25. září.

Pathfinder: Kingmaker slibuje mnohem víc než jen hratelnost ve stylu Baldur's Gate. Osobně mě nejvíc láká starání se o zpočátku malé království. Na svých cestách potkáváte jeho budoucí obyvatele, přidávají se k vám další a další společníci, zabíráte si nová území, a hlavně se sami rozhodujete, jak tvrdou rukou budete vládnout.

Spolu s kratičkým teaserem oznamujícím datum vydání se na Steamu spustily předobjednávky hned čtyř různých edic. Ke každé dostanete jako bonus tři doplňky – Expertův klobouk, který zbystřuje všechny smysly svého nositele, Hypnotizující náhrdelník, který dává kouzelníkům pocit, že jsou zkušenější, a podivné zvířátko Owlcat, které vás zabaví naháněním neviditelné kořisti a naučí vás něco o přírodě.

zdroj: Archiv

Pokud vás nezajímají žádné speciální edice, tu standardní s názvem Explorer Edition najdete na Steamu za 40 eur. Zbylé tři jsou vždy o 15 eur dražší než ta předchozí a zajistí vám přístup k prémiové hře se dvěma unikátními předměty, které nerozbíjejí vyváženost hry. Navrch počítejte s poměrně běžnými příplatkovými bonusy.

Na úrovni Noble edice jde o dva portréty do hry, digitální artbook a digitální soundtrack. V případě Royal edice se k tomu přidává digitální mapa, pet Red Panda a digitální modul do pen & paper RPG Pathfinder, který sepsal sám Chris Avellone, hlavní scenárista hry. Poslední Imperial edice přidává ještě season pass, který zahrne nespecifikovaný obsah v podobě několika později vydaných DLC.

Nejnovější články