Batman: Arkham Knight se pokusí napravit svou pošramocenou pověst na PC 28.října
zdroj: tisková zpráva

Batman: Arkham Knight se pokusí napravit svou pošramocenou pověst na PC 28.října

26. 10. 2015 16:24 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Kulantně řečeno, Batman: Arkham Knight na PC moc neválel. Vlivem mizerného testování a obecně také toho, že testovací tým PC byl příliš malý, se schylovalo k průšvihu a PC verze musela být záhy po uvedení do oběhu stažena z prodeje kvůli strašlivým bugům a prachbídné optimalizaci. Opětovné vydání hry na PC nám pak Rocksteady nachystali o celé čtyři měsíce později v porovnání s verzemi konzolovými – Arkham Knight tak půjde na PC zakoupit 28. října.

PC verze byla vyvíjená v externím týmu Iron Galaxy Studios, ale vinou však údajně nebyl outsourcing jako takový, ale zkrátka již citovaný fakt, že testovací fáze byla prováděna příliš malým týmem. To je však minulostí a na náš státní svátek tak snad konečně dorazí Batman takový, který nebude dělat ostudu ani sobě samotnému, ani platformě.

Hráči na PC se pak naštěstí také pochopitelně dočkají vydání také veškerého dosud na konzolích dostupného obsahu. Ten pochopitelně obdrží i současní majitelé hry (tedy ti, kteří si ji stihli zakoupit ještě před jejím stažením z pultů obchodů), a to ve formě patche hry. Ve stejný den budou také majitelům season passu dostupná veškerá dosud vydaná DLC a vedle toho půjdou rozšíření samozřejmě také ještě dodatečně zakoupit.

Tak snad se to Warner Bros. již konečně podaří a snad tedy Batman dorazí se vší parádou i ve vší důstojnosti – minule se to příliš nepodařilo a autoři se za to v novém prohlášení kají a děkují PC komunitě za trpělivost i její četné připomínky týkající se úspěšně zpackaného PC portu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články