Battle royale Fear the Wolves dostane plnou verzi, kopec obsahu a týden hraní zdarma
zdroj: tisková zpráva

Battle royale Fear the Wolves dostane plnou verzi, kopec obsahu a týden hraní zdarma

1. 2. 2019 9:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Člověka vždycky potěší, když se nějaká hra konečně s fanfárami vymotá z temného lesa early accessu. Stalkerovské battle royale Fear the Wolves od Vostok Games se to podle všeho povede 6. února, na který je naplánovaný také velký patch s množstvím změn, a budete si ji moct v týdnu po vydání i zdarma vyzkoušet bez nějakých závazků.

Asi největší novinkou v patchi bude systém artefaktů. Jedním z vzácných předmětů bude srdce vlčí matriarchy, nové varianty existujících mutantů. Pokud ji zabijete a vyříznete jí ho z hrudi, budete si moct v boji povolat na pomoc spojeneckou smečku vlků. Další z artefaktů, jakási spóra, vám umožní vidět nepřátele skrz zdi.

zdroj: Archiv

Objeví se také nové uzavřené radioaktivní oblasti plné anomálií a jejich dva nové typy. Všechny tyhle inovace by měly ozvláštnit hlavně pozdější fázi hry a strategii ke konci kola. Zabrání třeba kempování a vyčkávání v bezpečném úkrytu, takže se ve Fear the Wolves budete muset mít neustále na pozoru. A bát se vlků, samozřejmě.

Tenhle velký update by měl dorazit spolu s vydáním hry 6. února, ale tvůrci z Vostoku nevylučují, že ho nechají hráče otestovat pár dní předem. Mezi 6. až 12. únorem si hru můžete vyzkoušet, aniž byste do ní jakkoliv investovali, v té době navíc bude v padesátiprocentní slevě.

Nejnovější články