Battlefield V za pár dní konečně zamíří do Pacifiku. Můžete se tam vypravit i zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Battlefield V za pár dní konečně zamíří do Pacifiku. Můžete se tam vypravit i zadarmo

24. 10. 2019 11:36 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Američané a Japonci. Dneska se předhánějí v tom, kdo vyrobí populárnější mobil, ani ne před osmdesáti lety se snažili jeden druhého zastřelit, propíchnout a rozbombardovat. A je naprosto jasné, která z těchto aktivit je zábavnější na hraní a na koukání. Uvítejme tedy s radostí War in the Pacific, velké rozšíření Battlefieldu V, které už za několik dní přenese střílečku z dílny DICE do tichomořských dálav.

Císařské a americké síly se do sebe 31. října zakousnou na dvou nových mapách, k nimž v prosinci přibude ještě třetí, vysloveně kultovní. Startujeme na Iwodžimě, kde se Američané snaží dobýt zakopané japonské pozice na černých plážích i na nedobytné hoře Suribači, a na mapě Pacific Storm, kde se bojuje o celé souostroví, takže klíčovými dopravními prostředky budou čluny, letadla a obojživelné tanky.

A ta poslední mapa, která dorazí se zpožděním? Co jiného než podkovovitý Wake Island, který zažil mnoho slavných bitev už od dob Battlefieldu 1942.

zdroj: Archiv

Bezplatné pacifické rozšíření, které mimochodem v DICE označují jako pátou kapitolu obsahu, s sebou samozřejmě přinese i nové zbraně. Nejsladší zvuk z nich má pochopitelně cinkající nádhera M1 Garand, i když katana roztínající lebky císařových nepřátel sviští vzduchem taky velice uspokojivě.

Jsou tu i další japonské klasiky – puška Arisaka, samopal Type 100, letadlo Zero ve stíhací i bombardovací variantě. Američané si s sebou zase přinášejí plamenomet M2 nebo kulomet M1919 Browning, zajezdí si v raketometném Shermanu Calliope a zalétají v F4U Corsairu. Ostatní vozidla a zbraně najdete pod tímto odkazem.

A vůbec nejlepší na tom všem je, že si druhou světovou válku v podání Battlefieldu V můžete vyzkoušet bez placení během víkendů zdarma. Ode dneška do neděle 27. je na zkoušku k dispozici velkolepý mód Grand Operations, který umí být pořádně epický. No a od 1. do 4. listopadu se můžete pustit rovnou do pacifické války a zvážit, jestli vám výrazně rozšířený Battlefield třeba už nestojí za koupi.

Další možností je využít program Origin Access, a to klidně i nižší úroveň Basic za 4 eura měsíčně. I s ním totiž získáte přístup k Battlefieldu V, ani nemusíte utrácet celých 15 eur za úroveň Premier.

Nejnovější články