BattleTech má konečně datum vydání – umotejte 28 uzlíků
zdroj: tisková zpráva

BattleTech má konečně datum vydání – umotejte 28 uzlíků

27. 3. 2018 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V dubnu bude veselo. Respektive, někdo bude možná smutnit, protože najít si čas na všechny ty očekávané hry prostě není v lidských silách. Čemu jen dát přednost? God of War? O čtyři dny později vycházejícímu Frostpunku? Nebo ve stejný den dorazivšímu BattleTechu? Při představě tak obtížné volby se mi začíná přehřívat hlava, když se snaží najít důvod, proč právě BattleTech by měl jít z kola ven…

Neměl! BattleTech rozhodně nedostane padáka. Na to jsem až příliš zapálený deskovkář a milovník tahovek od Harebrained Schemes. A padáka nedostane ani Kratos, protože jinak bych si moc neospravedlnil tu doma se lesknoucí PS4. Je mi líto, Frostpunku, ale někomu ta kratší sirka musela připadnout.

O samotném BattleTechu se vedle oznámení data vydání nedozvídáme nic nového. Takže fanfáry – komplexní strategie s bojovými roboty dorazí 24. dubna. Hráči, kteří hru před lety podpořili na Kickstarteru, se svých klíčů dočkají v zatím neupřesněném předstihu. Vy ostatní zavítejte na Steam a předobjednejte si standardní nebo deluxe edici. Níže pak mrkněte na nový příběhový trailer a hodinové záběry z hraní.

zdroj: Cinemart

Nejnovější články