Bayek dnes vyráží kosit Římany v prvním DLC k Assassin’s Creed Origins
zdroj: tisková zpráva

Bayek dnes vyráží kosit Římany v prvním DLC k Assassin’s Creed Origins

23. 1. 2018 11:58 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Kdo by to řekl, že staří Římané poslouchali Michala Dočolomanského, obzvlášť pak jeho hit “Otec, ty si najlepší”. Jen škoda, že místo láskyplného citu k rodičovi je nejvíc zaujaly čtvrtá a pátá slabika, následkem čehož se egyptský poloostrov octl pod tvrdou okupací. Ale dnes nastává den zúčtování. Vychází DLC The Hidden Ones pro Assassin’s Creed Origins, a díky Bayekově skryté čepeli brzo utichne arogantní smích legionářů.

Rozšíření vám odemkne další kus už tak obrovské mapy a posune vás v čase o čtyři roky, takže hlavní hrdina je nyní o něco zkušenější a moudřejší, a hlavně má k ruce skupinku protoasasínů. Kromě nich mu s latinskou genocidou pomůžou ještě 4 nové legendární zbraně a spousta méně slavných, ale podobně smrtících železných nástrojů.

zdroj: Vlastní

Bayek s narůstajícím věkem už pomalu má nějakou tu úroveň, konkrétně tedy 45, na niž se nově může vyšplhat. Je-li dvojice nových koníků aspoň trochu podobná svým příbuzným ze Skyrimu, určitě mu v onom šplhání pomohou. A nejlepší medžaj loňského roku u toho navíc bude vypadat stylověji než kdy dřív díky novému oblečku.

Po The Hidden Ones můžou bez problémů chňapnout všichni majitelé season passu. Ostatní hráči za tuhle výpravu musí zaplatit, stejně jako Římané. Ti však budou platit krví, zatímco vám by snad měly stačit normální peníze.

Nejnovější články