Bethesda posouvá vydání hororu Evil Within na říjen a ukazuje vyděšené hráče
zdroj: tisková zpráva

Bethesda posouvá vydání hororu Evil Within na říjen a ukazuje vyděšené hráče

27. 5. 2014 19:54 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Snad aby vás Bethesda ušetřila zoufalého zatahování závěsů či žaluzii před odporným letním sluncem, posunula vydání survival hororu The Evil Within o dva měsíce z konce srpna na 24. října. V říjnu zapadá slunce dříve, nesvítí tak intenzivně jako v srpnu a vytvořit odpovídající atmosféru bude na podzim určitě jednodušší i během dne. Nebo vás snad napadá lepší důvod, proč vydání posouvat? Třeba mnohem větší chuť hráčů nakupovat hry v říjnu než v srpnu? Že by tvůrci z Tango Gameworks potřebovali čas navíc, aby hru stihli dodělat? Kdepak, určitě to bude kvůli tomu sluníčku, protože tvůrci chtějí, abyste se báli a lekali, což prezentují i na krátké videu.

Post na Bethesda blogu nabízí odkazy na aktuální dojmy z hraní Evil Within na celé řadě známých webů a docela povedené videopreview kolegů z Escapist. Informace o bonusech k předobjednávce hry prozatím platí pouze pro USA, časem se ale určitě dozvíme, jaké výhody čekají zájemce o předobjednávku v ČR a SR.

Ještě než se podíváte na sérii nových obrázků v galerii, ze zvědavosti si udělejte minutku času na video, které nabízí pohled do tváří hráčů The Evil Within, když se ve hře dějí ošklivě věci. Každý člověk reaguje jinak, někdo je za hysterku, další je poněkud flegmatický, ale zkuste si sami sebe představit v podobné situaci.

Samozřejmě budu všude a na potkání tvrdit, že se mnou nic nedělá ani nedrsnější hororová hra a žádné zvuky nebo ksichty nedělám. Kdyby na mě ale někdo při hraní třeba nějaké Silent Hill hry namířil webkamerku, bůh ví, jak by to dopadlo...

Nejnovější články