Bitva o Helmův žleb začíná v právě vydaném datadisku LotRO: Helm’s Deep
zdroj: tisková zpráva

Bitva o Helmův žleb začíná v právě vydaném datadisku LotRO: Helm’s Deep

20. 11. 2013 20:11 | Novinky | autor: Petr Poláček |

O dva dny později oproti původnímu plánu se hráči onlineovky The Lord of the Rings Online mohou zapojit do bitvy o Helmův žleb. Právě dnes totiž vychází datadisk The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep, jehož obsah vám připomíná trailer v článku, ale není důvod neshrnout si nový obsah a herní prvky i textově.

The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep je v pořadí už pátý velký datadisk pro LotRO a dočkáte se v něm zvýšení maximálního dosažitelného levelu z 85 na 95, ale do samotné bitvy o Hlásku se můžete zapojit už na 10. levelu. Pouze mezi zmíněnými levely 85 a 95 ale natrefíte na možnost naučit se nové skilly, potažmo svou vymazelnou postavu specializovat v nových profesích.

Jako obvykle datadisk přináší další plochu k prozkoumávání a plnění questů, tentokrát vás tvůrci vypustí do západního Rohanu. Slyšel jsem, že v létě je tam krásně, ale zimy prý bývají kruté. A cestovky tam normálně nejezdí, takže Lord of the Rings Online: Helm’s Deep je vaší jedinou možností, jak se tam podívat.

...

Možná se vám nechce, ale pokud nechcete zůstat pozadu v příběhu, tak nemáte jinou možnost. Motivací pro vás mohou být masivní bitvy nebo možnost potřást si pravicí s hvězdami Tolkienova světa, třeba s Aragornem, Éowyn nebo Théodenem. Ostatně, právě jemu budete pomáhat se záchranou zchátralého koňského království.

Další informace o základní hře, kterou můžete hrát zdarma, ale i datadisku, který už si musíte koupit, najdete na oficiální stránce, milí hrdinové.

 

Nejnovější články