Blíží se horor Moons of Madness neboli Lovecraft na Marsu
zdroj: tisková zpráva

Blíží se horor Moons of Madness neboli Lovecraft na Marsu

11. 10. 2019 12:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Z Marsu přichází tajemný signál. Vědecká organizace Orochi zjistila, odkud přesně, a potají vybudovala základnu Invictus, aby odhalila jeho pravou povahu. V Moons of Madness se stáváte staničním technikem Shanem Newehartem, který nemá bezpečnostní prověrku, díky níž by byť jen tušil o signálu, natož jeho tajemstvích. Vaším jediným úkolem je udržet stanici v chodu, dokud vás nepřiletí vystřídat další směna.

Během vašeho pobytu na Invictu ovšem přichází ke slovu lovecraftovská stránka hry. Důležité systémy selhávají, ve skleníku se vznáší divná mlha a zbytek týmu se stále nevrací z mise na marťanském povrchu. Provází vás vize, halucinace a slyšiny, čemuž odpovídá i nový trailer, který už si v hororové atmosféře oproti těm předchozím o poznání víc libuje.

zdroj: Archiv

Stav vesmírné izolace je jedním strašákem, ale paranoia způsobená nadpřirozenými jevy je druhá věc. Nakonec vám nezbude než ze zamořené stanice uprchnout, ale odvrácená strana Marsu skrývá možná ještě horší děsy, před kterými byste se ještě rádi schovali ve zdánlivém bezpečí.

Akční adventura z pohledu první osoby Moons of Madness se zároveň odehrává ve světě Secret World Legends prošpikovaném nejrůznějšími konspiracemi a okultismem. Na PC vychází už za pár dní, 22. října, na PlayStationu 4 a Xboxu One si pak musíte počkat do 21. ledna 2020.

Nejnovější články