Blood Bowl 2 skropí trávníky krví až v září, ale i s příběhovou kampaní
zdroj: tisková zpráva

Blood Bowl 2 skropí trávníky krví až v září, ale i s příběhovou kampaní

11. 6. 2015 14:09 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pro mnohé je pokračování warhammerovského amerického fotbalu Blood Bowl momentem, kdy se dostanou nejblíže hraní nějakého virtuálního sportu. Ať už se na Blood Bowl 2 díváte jako na sport s velmi speciálními prvky a nebo tak trochu jinou strategii z oblíbeného universa, vězte, že otevře své stadiony 22. září a to na PC, PS4 a Xbox One. Tentokrát bude v balení i příběhová kampaň, která se bude trochu lišit od standardního sezonního hraní za jeden z týmů.

V kampani se totiž chopíte Reaiklandských Reaverů, abyste s nimi prošli takřka hollywoodským příběhem, kdy se tým na dně odrazí až k výšinám. Na rozdíl od klasické sezóny zde počítejte s příběhovými zvraty, událostmi, které ovlivní jednotlivé zápasy a hlubším pohledem do zákulisí sportu, který samozřejmě bude doprovázet i nezbytný šílený humor.

Už vidím ty momenty, kdy se opije do stavu „mimo provoz“ váš nejlepší rozehrávač, rozhodčí budou podplacení konkurencí a nebo se k vám přidá jeden z ikonických komentátorů. Kampaň je vážně dobrý nápad, jak hře vetknout trochu víc z ducha Warhammeru i původní deskové hry a také jak pomocí prvních zápasů představit poněkud srozumitelněji, než loni, zápasové mechaniky. Což ostatně potvrzuje i video, jež kampaň představuje.

zdroj: Archiv

Nejnovější články