Boj andělů a démonů v Devil‘s Hunt má datum vydání
zdroj: tisková zpráva

Boj andělů a démonů v Devil‘s Hunt má datum vydání

2. 8. 2019 10:31 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Démoni jsou zlí, to ví každé malé dítko. Hlavní hrdina Devil‘s Hunt Desmond zjišťuje, že by mohl být jedním z nich. Démonem, ne dítětem. Každopádně z toho nemá moc velkou radost a vy mu s tímhle vnitřním rozkolem dobra a zla budete muset na podzim pomoct. Nebo příští rok na konzolích včetně Switche.

Původně měly všechny verze vyjít najednou, tvůrci z Layopi Games spolu s vydavatelem 1C Entertainment se ale rozhodli, že bude odsunutí konzolových edic na příští rok pro všechny lepší. Na PC se peklem, Jeruzalémem a Miami budete moct probojovat už od 17. září.

Desmond se aspoň na začátku tváří jako obyčejný chlápek, pokud tedy obyčejní chlápci z Miami nosí předražené značkové tenisky, jednou zdědí obří rodinný podnik a mají tak trochu nadpřirozené schopnosti. Příběh se zakládá na knížce Equilibrium od Pawła Leśniaka, tentokrát ale o Desmondově osudu rozhodnete vy. Využijete své síly k vykořisťování nevinných, nebo budete zachraňovat koťátka? Neodpovídejte.

zdroj: Archiv

Mezi démonickou a lidskou formou můžete různě přepínat podle situace, pro boj na blízko se samozřejmě křehká schránka z masa a kostí hodí míň než kámen, láva a pekelná aura. Na druhou stranu, ani andělé v tomhle světě vlastně nejsou žádní svatoušci. Časem se budete muset rozhodnout, na které straně je vaše místo.

Devil‘s Hunt vypadá trochu jako přístupnější západní variace na Devil May Cry, zatím nezkomplikovaná spoustou příběhových zvratů a cestováním časem, takže pokud vás hack‘n‘slash bez zbraní láká, počkejte si na září.

Nejnovější články