Borderlands 3 by mohly být další exkluzivitou pro Epic
zdroj: tisková zpráva

Borderlands 3 by mohly být další exkluzivitou pro Epic

2. 4. 2019 12:16 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Tajemství kolem Borderlands 3 se Gearboxu opravdu zoufale nedaří tutlat. O jejich vývoji se vědělo dávno před oficiálním oznámením, nyní se na oficiálním twitterovém účtu objevilo datum vydání, aby ho promptně zase někdo smazal. V krátkém videu navíc chybělo logo Steamu a tweety Randyho Pitchforda naznačují, že se kratším časovým exkluzivitám nebrání. Nejistota naštěstí nebude trvat dlouho, vše se dozvíme zítra.

Podle zveřejněného a vzápětí odstraněného tweetu Borderlands 3 vyjdou 13. září, což koresponduje s dříve naznačovaným fiskálním rokem 2019. Sice byste neměli věřit ničemu, co kdokoliv na internetu uveřejnil 1. dubna, ale kdyby šlo o aprílový vtípek, asi by ho tam Gearbox nechal viset déle.

Borderlands 3 zdroj: tisková zpráva

V krátké reklamě se navíc skvělo logo Epic Games Store – a žádného dalšího obchodu. Šéf Gearboxu Randy Pitchford vzápětí otázku exkluzivity obkroužil, ale nepopřel: „2K/Take Two vlastní vydavatelská práva k Borderlands 3 a všechna rozhodnutí ohledně ceny, teritorií, distribuce i platforem jsou na nich. Ohledně těchto témat se obracejte na 2K. My ‚jen‘ děláme hry.“

Borderlands 3 zdroj: tisková zpráva

„Coby zákazníkovi mi nevadí nakupovat v různých obchodech – už to vlastně dělám! V minulosti jsem koupil hry na Xbox, PlayStation, Switch, ze Steamu, Originu, GOGu, Humblu, na Uplay, u Epicu a dalších. Exkluzivity jsou za mě v pořádku, když přichází s nějakými výhodami a jsou krátké – řekněme třeba šest měsíců :)“ Hezká nápověda, Randy!

2K Games se k uniklému datu ani exkluzivitě nevyjádřilo a odkázalo netrpělivé fanoušky na zítřejší 3. duben, kdy se ohledně Borderlands 3 dozvědí další podrobnosti. Minimálně datum vydání součástí oficiálního oznámení stoprocentně bude.

Nejnovější články