Brány pekel se otevřou v květnu – DOOM vychází v pátek třináctého
zdroj: tisková zpráva

Brány pekel se otevřou v květnu – DOOM vychází v pátek třináctého

4. 2. 2016 16:36 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pátek třináctého nemusí vždy představovat smůlu. Milovníci adrenalinových stříleček mohou květnový pátek třináctého počítat mezi toužebně očekávaná data, protože vychází Doom a to na PS4, Xbox One a PC. Abyste se dobře naladili, podívejte se na nový trailer, který se tentokrát věnuje kampani a předvádí krásy brutálního pekla se všemi nechutnostmi, jaké tvůrce napadly.

Připravte se tedy na vytrhávání očí, rozřezávání motorovkou a odtrhávání dolních končetin i s pánví. Trailer prostě vypadá opravdu dobře a potvrzuje, že strategií tvůrců z idSoftu bude propagace rychlosti pohybu vašeho mariňáka. Tedy ve hře budete muset neustále pobíhat po úrovni, uhýbat, na chvíli třeba i zmizet ze zorného pole a hlavně nestát na místě, jinak dopadnete jako na konci traileru.

Pokud jste opravdu nadšení a těšíte se, možná si budete chtít pořídit i sběratelskou edici, která vás sice vyjde na 130 euro, ale zase v ní najdete sošku Revenanta s LED podsvícením a pomalu rotující turbínkou pro prohloubení atmosférických večerů při masakrování démonů. Sluší se dodat, že za předobjednávku edice dostanete ještě Demon Multiplayer Pack, kde najdete různé barvy pro kosmetické úpravy svého avatara v multiplayeru. Nicméně hlavním lákadlem edice jistě bude především ona soška.

zdroj: Archiv

Nejnovější články