Čas prvního dílu Destiny se s updatem Age of Triumph blíží ke konci, dvojka vyjde asi v září
zdroj: Vlastní foto autora

Čas prvního dílu Destiny se s updatem Age of Triumph blíží ke konci, dvojka vyjde asi v září

24. 3. 2017 10:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Za dva a půl roku urazila Destiny obrovský kus cesty. Od zklamání, jehož jizvy se ve mně pořád ještě nezahojily, se ambiciozní onlinovka od Bungie vypracovala ve svébytnou, zábavnou hru, která se úspěšně blíží konci svého prvního cyklu, tedy ke konci obsahu vydávanému pro první díl. Poslední update pro hru vyjde 28. března a jmenuje se symbolicky Age of Triumph. 

Obsahem updatu je opulentní rozloučení s první hrou. Budete se moci vrátit do dřívějších Raidů, ovšem na levelu 390 v Heroic módu. Vault of Glass a Crota budou mít přidaný finální obsah v rámci soubojů s bossy a rozsáhlá Record Book vám nabídne ideální rozloučení se vším, co jste na své cestě mohli potkat.

Očekávejte také novou výbavu, z Raidů vypadávající předměty s maximálním levelem a spoustu dalších bonusů a pomrknutí. Za zmínku stojí, že za Age of Triumph stojí ten samý interní tým, který má na svědomí koncept vynikajícího datadisku Rise of Iron. Dobře vám všechno to nostalgické vzpomínání, ale i honbu za novou výbavou přiblíží i čerstvý trailer.

zdroj: tisková zpráva

Nemusíte ale smutnit, že byste bez Destiny byli moc dlouho. Na internet unikly poměrně věrně vyhlížející fotky plakátů, které oznamují, že Destiny 2 vyjde v září a beta začne v červnu, nejspíš s exkluzivitou na PlayStation 4. Vše sedí do celkového rámce, jak Bungie s Activision koncept hry představili. Další díly mají de facto navázat na vaši pouť z předchozích, takže pokud nyní vychází poslední update, zářijové vydání je jen logickým pokračováním. Navíc se dá očekávat, že Activision bude chtít v září vykopnout podzimní sezónu ve velkém a k oznámení nejspíš dojde na letošní E3.

Nejnovější články