Červen patří závodům. Onrush a The Crew 2 doplní demoliční Wreckfest
zdroj: tisková zpráva

Červen patří závodům. Onrush a The Crew 2 doplní demoliční Wreckfest

4. 6. 2018 9:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Značka FlatOut se už dávno ubírá směrem, který není milý žádnému jejímu fanouškovi. Spíš než na bídnou FlatOut 4: Total Insanity se zraky hráčů upírají k duchovnímu nástupci Wreckfest od bývalých tvůrců výše zmíněné slavné značky. Nyní jsme opravdu blízko vydání této demoliční orgie. Fáze early accessu je totiž u konce a jak sami tvůrci vzkazují, trvalo to pouhých 1611 dní.

Wreckfest se tedy konečně chystá zakončit svůj dlouhý a s veřejností sdílený vývoj. Hra vyjde již 14. června na PC, zatímco verze pro PlayStation 4 a Xbox One vyjdou až 20. listopadu letošního roku. Plná hra nabídne desítky vozidel, které se neomezují na pouhé závoďáky inspirované skutečnými značkami (licence zde nečekejte).

Kromě klasických amerik a evropských miniautíček si zajezdíte třeba v zahradní sekačce nebo dokonce v kombajnu. Tvůrci z Bugbear nyní slibují nový mód výzev, které budou souviset s dosud nepředstavenými šílenými vozidly. Zároveň hodlají obohatit možnosti vizuální úpravy vozů třeba o žraločí ploutev…

zdroj: Archiv

Připravte se také na mód kariéry, ve kterém postupně stoupáte žebříčkem, získáváte zkušenosti, odemykáte nová auta a tuningové díly, objevujete další závodní tratě a arény pro destrukční derby. Na ty se osobě těším úplně nejvíc, protože spojení 24 hráčů s povedeným modelem destrukce a hromadou šrotu poletujícího po aréně je opravdu lákavé. Stránka na Steamu zároveň tvrdí, že k hraní nepotřebujete super počítač.

My jsme se hře naposledy věnovali před čtyřmi lety v GamesPlayi, kdy si ještě pracovně říkala Next Car Game. Od té doby ušla značný kus cesty a její finální podobu si určitě nenecháme ujít. Vychází tedy trochu nešťastně v průběhu E3, ale je to kousek, který není radno opomenout, označujete-li se za petrolheady.

Nejnovější články